نظر سنجی انتخابات مجلس نهم همدان
انتخابات مجلس نهم همدان
سال نورا به شما ولایتمداران تبریک عرض مینماییم
(مدیریت وبلاگ انتخابات)
پیام رهبر انقلاب:
حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی در پیامی به ملت شریف ایران به مناسبت آغاز سال 1391، این سال را «توليد ملى، حمايت از كار و سرمايهى ايرانى» نامیدند.
وصیت بزرگترین مرد قرن امام خمینی(ره)
وصیت من به ملت شریف آن است که در تمام انتخابات، چه انتخابات رئیس جمهور و چه نمایندگان مجلس شورای اسلامی و چه انتخاب خبرگان برای تعیین شورای رهبری یا رهبر، در صحنه باشند و اشخاصی که انتخاب می کنند روی ضوابطی باشد که اعتبار می شود.... چه نسل حاضر و چه در نسل های آتیه، و چه بسا در بعض مقاطع، عدم حضور و مسامحه، گناهی باشد که در راس گناهان کبیره است.
دور دوم انتخابات مجلس نهم 15 اردیبهشت برگزار می شود
بنا بر اطلاع خبرنگار مهر، دور دوم انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در تهران و سایر شهرستانها پانزدهم اردیبهشت سال 91 برگزار خواهد شد.
پیش از این نجار وزیر کشور زمان برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس نهم را اوایل اردیبهشتماه عنوان کرد و گفت: پس از اینکه به شکایات انتخاباتی رسیدگی شود و صحت انتخابات به تایید شورای نگهبان برسد، مرحله دوم انتخابات برگزار خواهد شد.
در مرحله اول نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سی کاندیدای تهران تنها پنج نفر موفق شدند با کسب حداقل یک چهارم آراء ماخوذه صحیح به مجلس راه پیدا کنند و پنجاه کاندیدای دیگر در تهران و برخی نیز در سایر شهرستانهای کشوربه دور دوم انتخابات که درپانزده اردیبهشت سال 91 بر گزار می شود راه یافتند.
گفتنی است در دور اول انتخابات مجلس نهم 225 کاندیدا وارد مجلس شدند و 65 کاندیدای دیگر به دور دوم انتخابات راه یافتند .
آخرین آمار رأی 84 کاندیدا در استان
.رقابت تنگاتنگ کاندیداهای نهمین دوره مجلس شورای اسلامی همزمان با سراسر کشور در استان همدان نیز به پایان رسید و نتایج قطعی دیروز شنبه اعلام شد. حال با اتمام دوره رقابت در تبلیغات و حساسیت روز انتخابات که روز سرنوشت سازی برای کاندیداها خصوصا کاندیداهای مطرح بود، آمار در هر یک از حوزههای انتخابیه استان همدان با شور و هیجان خاصی دنبال میشد؛ به نحوی که افراد انتخاب شده در برخی حوزهها تعجب همگان را برانگیخت که نمونه آن کنار رفتن برخی نمایندگان فعلی استان بود؛ علیرغم اینکه فضای جامعه یا گاها نظر خود نمایندگان این بود که این دوره نیز قطعا نماینده مردم در خانه ملت هستند، اما نتایج چیز دیگری را رقم زد و در حوزههایی چون اسدآباد، رزن و بهار و کبودراهنگ، ملایر و شاید همدان و ملایر شاهد روی کار آمدن افرادی غیر از نمایندگان فعلی بودیم. هرچند وضعیت انتخابات در همدان و فامنین، ملایر و تویسرکان در خصوص انتخاب نماینده دوم یا حتی یک نماینده در تویسرکان به مرحله دوم کشید تا استان همدان در نهمین دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی تجربه متفاوتی داشته باشد تا حتی چهرههای مطرح در دوره دوم به رقابت بپردازند تا ببینیم که بین آنها کدامیک گوی سبقت را میربایند. با این حال وضعیت شمارش آرا در 7 حوزه انتخابیه استان دیروز نهایی شد. در نهایت از یک میلیون و 316 هزار و 41نفر واجد شرایط رای در استان همدان بیش از... هزار نفر شرکت کردند و از میان 84 کاندیدای نهایی در 7 حوزه انتخابیه استان تکلیف 6 نماینده مشخص شد و انتخاب 3 نماینده به مرحله دوم موکول گردید که در مجموع شاهد بیش از 60درصد مشارکت مردم استان در انتخابات مجلس نهم بودیم.
در حوزه همدان و فامنین از مجموع 247 هزار و 746 رای صحیح امیر خجسته توانست با کسب 83120 رای با اختلاف آرا با رقبای دیگر یکضرب به مجلس برود اما با رقابت تنگاتنگ محمدکاظم حجازی، ابراهیم کارخانهای و میرزایی بالاخره با اتمام شمارش آرا رقابت برای انتخاب نفر دوم بین حجازی و کارخانهای به دور دوم کشیده شد.
در حوزه انتخابیه ملایر هم علینعمت چهاردولی توانست از مجموع 122 هزار و 350 رای با 44829 رای صحیح به عنوان نفر اول به مجلس برود اما نفر دوم در این حوزه نیز به دور دوم انتخاب کشیده شد که حسن ونایی و احمد آریایی در دور دوم به رقابت خواهند پرداخت.
در حوزه انتخابیه نهاوند علیرغم اعلام آرای این حوزه در بامداد شنبه بالاخره سنایی با 40542 رای از مجموع 94 هزار و 385 رای صحیح توانست نفر اول این حوزه باشد.
در حوزه بهار و کبودراهنگ نیز علیرغم اقبال عمومی بر اینکه شاید با آمدن دوباره طلایی نیک این شخصیت در دوره نهم برای بار سوم به عنوان نماینده این حوزه در مجلس باشد؛ به هر حال از مجموع 136 هزار و 739 رای صحیح محمدعلی پورمختار توانست با کسب 45892 رای برنده این انتخابات در این حوزه باشد.
وضعیت در حوزه رزن نیز غیر قابل پیشبینی بود. هرچند برخی نظرسنجیها نشان دهنده آن بود که سلطانی صبور از این حوزه بیشترین رای را خواهد آورد اما اقبال عمومی و فضای ایجاد شده میگفت که مفتح در این حوزه حضور خواهد داشت اما نتیجه نشان داد که سلطانی صبور وضعیت را در رزن تغییر داد و از مجموع 58هزار و 340 رای با کسب 29096 رای به عنوان نفر اول به مجلس رفت.
در حوزه انتخابیه تویسرکان نیز از مجموع 53 هزار و 340 رأی فضلعلی و سلیمی به ترتیب با کسب 9136 و 6374 رای به دور دوم انتخابات رفتند.
در حوزه اسدآباد هم از مجموع 53 هزار و 970 رای صحیح بهروز نعمتی با کسب 26912 رای نفر اول این حوزه بود که توانست به مجلس برود.
به گزارش مهر، زمان قانونی تبلیغات انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ساعت 8 صبح پنج شنبه 11 اسفند ماه یعنی 24 ساعت قبل از آغاز رأی گیری در سراسر کشور پایان می یابد.
ستاد انتخابات کشور 18 اقدام غیرمجاز در تبلیغات انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را اعلام کرده است که به این شرح است:
استفاده از هر گونه پلاکارد (به منظور تبلیغات به نفع یا علیه کاندیدا)، پوستر و دیوارنویسی، راه اندازی کاروان های تبلیغاتی و استفاده از بلندگوهای سیار در خارج از محیط سخنرانی و امثال آن، استفاده از عکس خارج از قالب تراکت، جزوه، زندگینامه، بروشور و کارت و نیز چاپ آن در قطع بزرگتر از ابعاد 10×15 سانتی متر، نصب و الصاق هرگونه اعلامیه، عکس، پوستر، بنر و پارچه تبلیغاتی به طور کلی (بجز محل هایی که شهرداری ها و دهیاریها بدین منظور در نظر می گیرند) غیرمجاز اعلام شد.
ستاد انتخابات کشور همچنین تأکید کرد که این اقدامات غیرمجاز است: اعلام نظر شخصیت ها در تأیید نامزدها با ذکر عنوان و مسئولیتشان و عدم ارائه مدارک کتبی مربوط با امضای آنها به هیأت اجرایی، دایر کردن بیش از یک ستاد تبلیغات انتخاباتی در مراکز بخش ها، شهرها و شهرستان ها و هر یک از مناطق شهرداری در شهرهای بزرگ، درج اعلام حمایت مجامع و گروه های هر حوزه انتخابیه در آثار تبلیغاتی مجاز، بدون وجود مستند مکتوب نزد نامزد و نصب هرگونه آثار تبلیغاتی توسط اقشار، گروه ها، احزاب و جمعیت ها مبنی بر حمایت از نامزدهای انتخاباتی (با درج تصویر یا اسامی نامزدها و ...).
بر طبق این گزارش، انتشار مطالب غیر واقعی دال بر انصراف حمایت گروه یا اشخاصی از نامزدهای معین در مطبوعات، نشریات، خبرگزاری ها و ....، تبلیغ علیه داوطلبان نمایندگی در مطبوعات، نشریات خصوصی، خبرگزاری ها و .....، خودداری از چاپ فوری پاسخ نامزد (ذینفع در بندهای الف و ب) توسط نشریه، روزنامه، خبرگزاری مربوطه و تبلیغ علیه داوطلبان دیگر از سوی داوطلب یا طرفداران وی غیرمجاز است.
همچنین تبلیغ له یا علیه نامزدهای انتخاباتی (حتی به صورت درج آگهی) در نشریات و مطبوعات متعلق به سازمان ها، وزارتخانه ها، ادارات، نهادها، شهرداریها، شرکت ها و سازمان های وابسته به آنها، نهادها و موسساتی که به هر مقدار از بودجه عمومی استفاده می کنند و انجام فعالیت تبلیغاتی برای نامزدها از صدا و سیما و منبر خطابه نماز جمعه یا هر وسیله ای که جنبه رسمی و دولتی دارد غیرمجاز اعلام شده است.
استفاده از وسایل و سایر امکانات وزارتخانه ها، ادارات، شرکت های دولتی و موسسات وابسته به دولت، شهرداری ها، شرکت ها و سازمان های وابسته به آنها، نهادها و موسساتی که از بودجه عمومی (به هر مقدار) استفاده می کنند و یا در اختیار گذاشتن آنها، برای انجام تبلیغات داوطلبان نمایندگی، تبلیغ اعضای هیئت های اجرایی و نظارت انتخابات له یا علیه داوطلبان انتخابات، تشکیل ستاد تبلیغات انتخاباتی بدون اعلام نشانی و نام مسئول آن به فرمانداری یا بخشداری، فعالیت تبلیغاتی کارمندان دولت در ساعات اداری، برگزاری و دعوت داوطلبان انتخاباتی از مردم جهت شرکت در گردهمایی یا همایش و تشکیل جلسه سخنرانی تبلیغاتی قبل از آغاز زمان قانونی تبلیغات و محو یا پاره نمودن آگهی تبلیغاتی مجاز نامزدها که در محل مجاز، در زمان قانونی تبلیغات، الصاق گردیده است از دیگر غیرمجازهای تبلیغات انتخابات مجلس نهم است.
به گزارش مهر، انتخابات 12 اسفند ماه با 3444 کاندیدا و 48 میلیون و 288 هزار و 799 نفر واجد رأی دادن در 1000 حوزه اصلی و فرعی و 47 هزار و 665 شعبه اخذ رأی در سراسر کشور، سیامین انتخاباتی است که در جمهوری اسلامی ایران برگزار میشود.
بذرپاش: شما دشمن شاد کنی؛ مطهری: خطر من بیش ازاصلاحطلبان است
مناظره عضو موسس جبهه منتقدین دولت (صدای ملت) با مهرداد بذرپاش عضو جبهه متحد اصولگرایان با عنوان «بایدها و نبایدهای انتخابات مجلس نهم» در دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی برگزار شد.
مهمترین مسائل مطرح شده در این مناظره را در جدول زیر بخوانید
ادامه مطلب
نقش محصولی و ثروتش در جبهه پایداری؛ ماجرای تذکر مصباح به احمدینژاد
مهمترین اظهاراتقاسم روانبخش به نقل از فارس در زیر آمده است:
- ما در انتخابات دو دوره از آقای احمدینژاد با تمام قدرت حمایت کردیم اما وقتی ایشان از مشایی و جریان انحرافی زاویه نگرفت و هنوز هم نگرفته است، اولین کسانی بودیم که در ماجرای حکم معاونت اولیه ایشان و در بحث ورود زنان به ورزشگاهها موضع گرفتیم همچنین نخستین کسی که این موضوع را تذکر داد، آیتالله مصباح بودند.
- وقتی خبر ساعت 14 پخش شد، ساعت 16، آقای دکتر آقاتهرانی، آقای بیریا را فراخواند و مطالبی را به ایشان منتقل کرد و فرمودند همین الان به سمت تهران حرکت کنید و این مطلب را به آقای احمدینژاد برسانید.
- پس از آن جلسات متوالی و پیدرپی برگزار شد تا اینکه احمدینژاد این موضوع را پس گرفت و آن کار انجام نشد. در مسائل دیگری نیز خود شخص آیتالله مصباح حضوراً با آقای احمدینژاد صحبت کردند ولی وقتی تأثیری بر ایشان گذاشته نشد ما راهمان را جدا کردیم و اکنون دولت را تا حدی قبول داریم و چون کلیت و جایگاه حقوقی دولت مورد تأیید ولایت است، ما هم آن را مورد تأیید قرار میدهیم.
- اما اینطور نیست که همه کارهای احمدینژاد را جزء به جزء بپذیریم و مواردی را که ایشان از آن شخص خاص حمایت میکند، ما قبول نداریم همچنین برخی دیدگاههای فرهنگی او را نمیپذیریم و قبول نداریم، در عین اینکه زحمات دولت و احمدینژاد را هیچگاه فراموش نمیکنیم و این زحمات در جای خود قابل تقدیر است.
- آیتالله مصباح شخصیتی بودند که در طول عمر خود، تکلیف محور و وظیفه محور بودند و آنجایی که تشخیص میدادند، باید ورود کنند، ورود میکردند و اینکه کسی خوشش نیاد و یا خوشش بیاید، برای ایشان موضوعیت نداشت.
- ایشان در انتخابات 84 خطراتی را احساس میکردند لذا اجازه دادند که ما ورود کنیم گرچه خود ایشان هم در انتخابات 84 و 88 رسماً از آقای احمدینژاد حمایت نکردند که مثلا برای حمایت از وی بیانیه بدهند.
- {صحبت آیتالله مصباح مبنی بر اینکه "اطاعت از رئیسجمهور اطاعت از خداست" برخی برداشت اشتباه کردند و آن را برای هجمه به آیتالله مصباح دستاویزی قرار دادند} این موضوع بحث دروغی بود که بعد هم تکذیب شد چرا که این صحبت، در یک جلسه کاملاً علمی و تخصصی مطرح شده بود. نه اسمی از آقای احمدینژاد برده شده بود و نه آن جمله گفته شده بود اما آنها یک بحث علمی ولایت فقیه را کاملا یک بحث روزنامهای کردند.
اسم رئیسجمهور را گذاشتند احمدینژاد، ایشان در آن جلسه اینگونه فرموده بودند که مشروعیت این نظام با ولایت فقیه است و مسئولیت ولایت فقیه به خداست. همانطور که حضرت امام فرمودند اگر در راس نظامی ولایت فقیه نباشد، آن طاغوت است.
- همچنین امام فرموده بودند اگر رئیسجمهور 20میلیون هم رأی بیاورد اما تأیید ولایت فقیه را نداشته باشد، طاغوت است و ورود در حوزه او ورود در حوزه طاغوت است.
- آیتالله مصباح در آن جلسه همچنین بحث مشروعیت را مطرح کرده و فرموده بودند اینکه ما از ولیفقیه اطاعت میکنیم، به این دلیل است که مشروعیت ولی فقیه از جانب خداست و به این اعتبار امر و نهی او را، امر و نهی الهی میدانیم. بعد فرمودند که پرتویی از این ولایت حتی بر رئیسجمهور نیز میتابد و وقتی رئیسجمهور منصوب ولیفقیه میشود، امر و نهی او نیز مطاع میشود. قانونی که هیئت دولت میگذارد و رئیسجمهور ابلاغ میکند، به اعتباری که منصوب ولیفقیه است، اعتبار پیدا میکند.
- در این شرایط حساس یک مجموعه عظیمی از نیروهای ارزشی و حزبالهی در سراسر کشور پای کار آمدند، البته اینها به سادگی نیامدند و در سال 84 و 88 همه احزاب یک طرف بودند چه احزاب جریان راست و چه احزاب جریان چپ، اما یک جریان اجتماعی بود که آمد و بر همه آنها غلبه کرد، این جریان هم به سادگی شکل نگرفت، آنها بچههایی بودند که زحمت کشیدند، یکی از آنها کانون دانشآموختگان طرح ولایت بود که ستادهای احمدینژاد در سراسر کشور دستشان بود. حالا آقای احمدینژاد فکر میکند که خودش رأی آورد اما این مجموعه عظیم انسانهای نخبهای بودند که پای کار آمدند.
- اکنون هم بر اساس پیشبینی مقام معظم رهبری که در حکم عزل معاون اولی آقای مشایی، خطاب به احمدینژاد فرمودند "این موضوع سبب سرخوردگی دوستان خودتان هم میشود" پس از آن 11 روز خانهنشینی واقعاً سرخورده شدند و این جمعها پس از این سرخوردگی ناراحت و دچار از هم پاشیدگی شدند لذا لازم بود یکی اینها دوباره جمع میکرد و کسی هم جز آیتالله مصباح نمیتوانست این کار انجام دهد.
- {نقش آقای محصولی در جبهه پایداری چیست و آیا از ثروت ایشان در این جبهه استفاده میشود} من نمیخواهم خیلی روی فرد صحبت کنم، اما اصل شکلگیری جبهه پایداری را تشریح میکنم تا این موضوعات روشن شود. مجموعهای حدود 20 نفر در قم خدمت آیتالله مصباح بودیم و اتاق فکری تشکیل شده بود و افرادی هم از تهران دعوت کرده بودیم که در جلسات شرکت میکردند، از جمله آقای زارعی، کوچکزاده و رسایی که از تهران میآمدند. جلسات متعددی برگزار شد که بنده، آقای سقای بیریا و آقای آقاتهرانی نیز بودیم و در آن جلسات با یکدیگر همفکری میکردیم که راجع به جریان انحرافی و خطری که دارد تهدید میکند و نیز برای آینده انقلاب چه فکری باید کنیم، بعد هم دوستان دیگری مثل آقای محصولی در مجموعه دیگری کار میکردند و این ضرورت را تشخیص داده بودند و وقتی جلوتر آمدیم، آنها هم خدمت آیتالله مصباح آمدند و کسب تکلیف کردند که باید در این شرایط چه کرد؟ بنابراین احساس شد که دغدغهها مشترک است، لذا این مجموعهها به هم پیوستند.
- {جریان آقای محصولی چه کسانی بودند؟} فکر کنم افرادی مثل آقای حسینیان، لنکرانی و دوستان دیگری بودند. برخیها هم مثل آقای رسایی مشترک بودند. ما احساس کردیم که حرفها و دغدغههای آنها با ما یکی است و در جمعبندی به این رسیدیم که کار موازی انجام ندهیم، لذا وقتی دیدیم دغدغهها یکی است و اهداف مشترک است، به هم پیوستیم.
- سپس جلساتی داشتیم که این جلسات غالباً خدمت آیتالله مصباح تشکیل میشد که در این جلسات به این جمعبندی رسیدیم که یک حرکتی را شروع کنیم و یک تابلویی را بلند کنیم. برخی دوستان پیشنهاد دادند که جبهه انقلاب اسلامی باشد اما آیتالله مصباح فرمودند انقلاب اسلامی لفظ عامی است و شاخصی ندارد، سپس خود ایشان این پیشنهاد را دادند و فرمودند به نظرم اگر چیزی در این وادی بیاید، خوب است چراکه اولاً ما یک حزب نیستیم لذا لفظ جبهه را استفاده میکنیم و بعد هم چیزی باشد که پایداری بر اصول از آن بیرون بیاید که در آنجا این آیه شریفه را خواندند که " إِنَّ الَّذِینَ قَالُوا رَبُّنَا اللَّهُ ثُمَّ اسْتَقَامُوا فَلَا خَوْفٌ عَلَیْهِمْ وَلَا هُمْ یَحْزَنُونَ..." و گفتند از این آیه استمداد کنیم. ما میخواهیم بگوییم که بر اصول پایدار هستیم و همانجا دوستان گفتند که پسوند انقلاب اسلامی را هم به آن اضافه کنیم و بگوییم جبهه پایداری انقلاب اسلامی.
- بنابراین اینطور نیست که آقای محصولی خط سیاسی این جریان را در دست داشته باشد بلکه همه دوستانی که آنجا هستند، افراد صاحبنظری هستند و اینطور نیست که کسی در این بحثها قویتر از دیگری باشد.
- همه دوستان به این جمعبندی رسیدند و یک شخصیتی مثل آیتالله مصباح که عمری را گذرانده و از ابتدا تاکنون واقعاً همه جا در بصیرت ممتاز بوده و خود رهبری هم درباره ایشان فرمودند "عالمی است بصیر به معنای واقعی کلمه" را قبول کردند لذا اگر ایشان جایی بفرمایند شما دارید اشتباه میروید، همه میپذیرند، البته مبنا و مدیریت ایشان بر امر و نهی نیست، بنابراین خطدهی این ماجرا دست هیچکس نیست بلکه مجموعهای هستند که با هم فکر میکنند و بر اساس آن رأیی که میآورند، پس از بحثهایی که انجام میشود، بر طبق رأی اکثریت عمل میکنند و همه به آن ملتزم هستند. آیتالله مصباح نیز مشاوره میدهند و آقای آقاتهرانی نیز در جلسات هفتگی گزارشی به ایشان ارائه میدهند و ایشان هم اگر نقطه نظری داشته باشند، میفرمایند که مثلاً اگر اینگونه بود، بهتر بود که خود همین، حرکت را بیمه و تضمین میکند.
- از نظر کانون ثروت و اینگونه مسائل که مطرح میشود هم باید گفت جبهه پایداری بنا ندارد که حتی اگر کسی ثروت مشروعی داشته باشد، خود را پایبند به او کند.
- آقای محصولی جزو شورای مرکزی جبهه است. اولاً موضوع ثروت ایشان را ابتدا مهدی هاشمی مطرح کرد، ثانیاً بر فرض صحت، ثروت مشروع در اسلام مذموم نیست، اما جبهه پایداری حتی زیر بار ثروت مشروع کسی نمیرود.
- جبهه پایداری یک ریال هم ندارد که به تمام نامزدهایی که در سراسر کشور معرفی کردیم، بدهد، بلکه به آنها گفتهایم تنها چیزی که داریم، این است که اعتبارمان را خرج شما کنیم. اکنون هم در شهرستانها دعوا سر این است که شما چرا من را در لیست نگذاشتید. این بندههای خدا از ما چیزی نمیخواهد بلکه فقط میخواهند که آنها را در لیست بگذاریم و آنها از این تابلو استفاده کنند.
- برخی از دوستان نیز ممکن است ناراحت شده باشند که چرا شما رقیب من را حمایت کردید. ما تنها چیزی که به نامزدها میدهیم، اعتبار است که البته این اعتبار هم مال ما نیست، بلکه این آبرویی است که دست آیتالله مصباح بالای آن است، لذا نامزدها تمام هزینه تبلیغات را خودشان باید تأمین کنند، در تهران هم وضعیت همینگونه است و پیشنهادی هم که داده شد و مورد قبول هم واقع شد، پیشنهاد من بود که پیشنهاد کردم نامزدهای 30نفره تهران فعلاً نفری 10 میلیون تومان بدهند تا زیر بار کسی نرویم و اگر باز هم کم آوردیم، باید خود نامزدها ولو با قرضالحسنه تأمین کنند. بالاخره وقتی وارد انتخابات میشویم، نیاز به تبلیغات دارد.
- در تهران هم جبهه متحد اصولگرایی چند روزی زودتر از جبهه پایداری لیست خود را ارائه کرده و برخی افراد را جابجا میکنند؛ یکبار آقای نجابت را از لیست بیرون بردند و آقای بذرپاش را آوردند و دوباره آقای نجابت را برگرداندند و جایگزین یکی از دیگر اعضا یعنی آقای میردامادی که ظاهراً انصراف داده، کردند و یا آقای غفوریفرد را بیرون بردند و دوباره فرد دیگری را آوردند.
- در لیست جبهه متحد در تهران دوستان جبهه پایداری انقلاب اسلامی حضور ندارند و از شاخصهای این جبهه پایداری ازجمله آقایان آقاتهرانی، حسینیان، دکتر زارعی، کوچکزاده و رسایی در لیست جبهه متحد آورده نشدند و بیشتر دوستانی که در مجموعه ائتلاف جبهه پیروان خط امام و رهبری، ایثارگران، رهپویان، آقای قالیباف، آقای لاریجانی، جامعه روحانیت مبارز و کسانی که در آن جمع حاضر بودند، نامزدهایی از بین آنها در لیست جبهه متحد آورده شد ولی البته ما گلایهای هم نداریم. جبهه پایداری انقلاب اسلامی بنا دارد که به دور از هرگونه گروهگرایی و حزبگرایی بر اساس همان وظیفه شرعی چه در حوزههای شهرستانی و چه در شهر بزرگ تهران اقدام کند.
» دور دوم انتخابات مجلس نهم 15 اردیبهشت برگزار می شود
» از ساعت 8 صبح 4 اسفند؛ زمان قانونی تبلیغات انتخابات مجلس نهم آغاز شد
» هاشمي و دخترش، استادمطهري، سيدحسن خميني در سئوالات بذرپاش از مطهري
» روانبخش: در بحث مشایی و ورود زنان به ورزشگاه مقابل احمدینژاد موضع گرفتیم
» هشدارهای انتخاباتی از تریبون نماز جمعه:کاندیداها از تخریب یکدیگر و مهمانیهای پرخرج پرهیز کنند/سیاه
» بررسی انتخابات گذشته و پیش روی مجلس در حوزه بهار و کبودراهنگ
» واکنش تند علي کریمی به حرکت تبلیغاتی کاندیداي مجلس تويسركان!
» امثال من از اصولگرایان بیرون بیایند، جز تملق نمیماند؛ مجلس قوی بود پدیده احمدینژاد بوجود نمیآمد
» اقدام غیرمعمول ردصلاحیتشدهها؛ حمله پیامکی به شورای نگهبان
» مهدوی کنی: دیداری با رهبر انقلاب درباره انتخابات نداشتهام؛ تکذیب کنید
» تشریح جزئیات انتخابات در نشست خبري سخنگوی هیأت نظارت استان
» به وحدت نرسیدیم، ليستها متعدد شد
» دلیل دلخوری توکلی از لیست جبهه متحد؛ کوتاه بیاییم تا وحدت محقق شود
» سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان همدان : هیچ گونه اختلاف و یا ابهامی برای عدم اعلام کاندیداها وجود ندارد.
» آخرین وضعیت بررسی صلاحیت های مجلس نهم در استان همدان ( 96 نفر در میدان رقابت ماندند)
» حدادعادل و ابوترابیفرد مشترکاً سرلیست جبهه متحد اصولگرایان شدند
» علی مطهری سر لیست ائتلاف کاندیداهای مستقل شد
» شهابالدین صدر رد صلاحیت شد؛ لیستی که صدر قرار بود سرلیست آن باشد
» انتصاب دبیران ائتلاف کاندیداهای مستقل در تهران، همدان و هرمزگان
Design By : RoozGozar.com |