نظر سنجی انتخابات مجلس نهم همدان

انتخابات مجلس نهم همدان

 

انتخابات - معاون اول رییس قوه قضاییه گفت: فرصت فضای تبلیغات انتخاباتی باید به فرصتی برای تقویت استقلال کشور، همگرایی قومی و مذهبی و مقابله با توطئه‌های تفرقه‌افکنانه دشمن تبدیل شود.

حجت‌الاسلام ابراهيم رييسي در سخناني در پيش‌خطبه‌هاي نماز جمعه اين هفته تهران درباره حضور حداكثري مردم در انتخابات و اخلاق‌مداري اظهار كرد: هرگونه سياه‌نمايي و تخريب دستاوردهاي انقلاب اسلامي ـ كه در سي‌وسه سال گذشته به بركت خون شهدا، دولتمردان و بسياري از مسوولان صورت گرفته است ـ نبايد انجام شود؛ بلكه بايد روح اميد، نشاط و حماسه به مردم داده شود.
گزيده سخنان وي را به نقل از ايسنا بخوانيد:
از تخريب، تهمت، افترا و افشاي مسائل شخصي در سايت‌ها و رسانه‌ها و مجالس و محافل پرهيز شود. ‌اين امر علاوه بر اين‌كه گناه است تخلفي انتخاباتي است و نبايد كانديدهاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي از هر راه به مقصد برسند بلكه بايد راه اسلامي و اخلاقي پيگيري شود.  در جريان تبليغات انتخاباتي كانديدها نبايد در جهت اثبات خود به نفي ديگران بپردازند. تهمت و شايعه‌سازي مناسب شرايط انتخاباتي مبتني بر تكليف‌مداري نيست.
كانديداهاي انتخابات مجلس را از تبليغات پرهزينه، رنگين و مهماني‌هاي پرخرج و اهداي هداياي متعدد به نحوي كه بخواهد به خريدن راي منجر شود، منع مي کنم. تبليغات بايد متناسب با اخلاق انتخاباتي باشد، نامزدهاي انتخابات نبايد خود را وام‌دار و مديون صاحبان قدرت و ثروت كنند. در نظام اسلامي اگر نماينده‌اي وام‌دار جريان و گروه و قدرتي باشد، نمي‌تواند در دفاع از ارزش‌ها و خواست مردم حركت كند. علاوه بر اين مصرف از بيت‌المال گناه مضاعف است. كساني كه در اين زمينه مسووليت دارند به ويژه مسوولانه دست‌اندركار كه منتسب به حكومت و نظام هستند در سمت‌گيري‌ها و موضع‌گيري‌هاي‌شان نبايد به نحوي برخورد كنند كه حمايت از فرد و يا جريان خاصي را تداعي ‌كند. آن‌ها بايد در جهت حفظ بي‌طرفي كامل حركت كنند.
كانديداهاي انتخاباتي در سخنان و موضع‌گيري‌هاي‌شان در دوره تبليغات انتخاباتي از هرگونه سخني كه ارزش‌هاي نظام اسلامي و آرمان‌هاي انقلاب را زير سوال مي‌برد خودداري كنند.
است نتايج انتخابات مورد پسند كانديدا و يا جريان خاصي نباشد، آن‌ها بايد اعتراض‌شان را به طور قانوني اعلام كنند و از آن‌چه در سال 88 و فتنه‌اي كه ايجاد شد، پرهيز كنند. متاسفانه افرادي در سال 88 با نوع برخورد نسبت به نتايج انتخابات جاي پاهايي را براي دشمنان قسم خورده ايران ايجاد كرده‌اند كه ظلم بزرگي به اعتماد مردم بود؛ بنابراين همگان بايد به نتيجه‌اي كه از انتخابات مجلس شوراي اسلامي به دست مي‌آيد پايبند باشند.
ولايت يعني گوش فرا دادن به امر و نهي ولي امر و مطيع بودن در فرمان‌پذيري.
قوه قضاييه با همكاري شوراي نگهبان در رابطه با پيشگيري از وقوع تخلفات در انتخابات آينده همكاري دارد از اين رو از قبل ستادهايي به دستور رييس قوه قضاييه در مراكز استان‌ها و شهرستان‌ها تشكيل شده است و تاكنون بيش از 700 جلسه برگزار شده است تا تمهيدات لازم براي پيشگيري از تخلفات احتمالي در انتخابات در نظر گرفته شود.
هرچند معتقديم كانديدهاي شركت كننده در انتخابات آينده قانون‌مدار هستند اما اگر تخلفي واقع شود با تشكيل شعبات ويژه و رسيدگي بهنگام به تخلف‌ها وارد عمل خواهيم شد تا بدين شكل از وقوع بسياري از مسائل پيشگيري شود

نوشته شده در شنبه 29 بهمن 1390برچسب:نماز جمعه همدان , انتخابات همدان , مجلس همدان , انتخابات همدان ,ساعت 1:42 توسط بي طرف| |

حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ از ابتدا از دو شهر بهار و کبودراهنگ تشکیل شده که بعدها این دو شهر به شهرستان تبدیل شدند. شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ دارای مردمانی فهیم و انقلابی و ایثارگرند که حضور جوانان این خطه در جبهه در دوران دفاع مقدس زبانزد بوده است.

به جز دوره اول مجلس شورای اسلامی که سیدکاظم اکرمی با رأی بی‌نظیر 93.1 درصد در تمام دوره‌های انتخابات مجلس توانست اکثریت مطلق آراء را به خود اختصاص دهد، در سایر دوره‌ها رقابت در این حوزه انتخابیه نفس‌گیر و جدی بوده است و در هر دوره‌ اهالی بهار یا کبودراهنگ تلاش کرده‌اند که نماینده مجلس آینده از شهرستان آنها باشد.

شهرستان بهار به علت نزدیکی به مرکز استان و شهرستان کبودراهنگ به علت گستردگی از شهرستان‌های کمتر توسعه یافته استان همدان محسوب می‌گردند. به هر حال سیدکاظم اکرمی به علت سوابق مبارزاتی و اندیشه‌های انقلابی‌اش توانست با کم‌ترین زحمت در انتخابات دوره اول رکوردی کم‌نظیر در کشور به ثبت برساند.

در انتخابات مجلس دوم و سوم حجت‌الاسلام علی مثبت (فاضل همدانی) توانست در رقابتی شکننده بر سایر رقبای خود در حوزه بهار و کبودراهنگ غالب شود و مردم این حوزه مجدداً وفاداری خود را به نیروهای انقلاب و اندیشه‌های انقلابی متعهد نشان دادند و یک چهره روحانی را روانه مجلس دوم و سوم کردند.

علی مثبت از نبود رقبای قوی همچون سیدکاظم اکرمی بهره برده و توانست دو دوره بر کرسی مجلس تکیه بزند، وی اکنون امام جمعه یکی از شهرهای جنوبی کشور است و صاحب امتیاز هفته‌نامه «صبح امید» نیز می‌باشد.


ادامه مطلب
نوشته شده در شنبه 29 بهمن 1390برچسب:مجلس نهم در بهار و کبودر آهنگ , انتخابات مجلس در بهار و کبودر آهنگ , مجلس همدان ,ساعت 1:33 توسط بي طرف| |

این روزها با پر رنگ تر شدن حضور و تبلیغات کاندیدای مجلس نهم در فضاهای عمومی و در بین اقشار مختلف شاهد نمایش و تصاویر تبلیغاتی بسیاری از کاندیدا ها با ستارگان محبوب مردم در حوزه های ورزش و سینما هستیم.

اما این تحرکات تبلیغاتی کاندیدا این روزها حواشی تیم های بزرگی چون سرخابی های پایتخت بیش از پیش شده است و نمونه بارز آن هفته جاری در تمرین تیم پرسپولیس تهران اتفاق افتاد و یکی از نماینده های شهرستان تویسرکان با واکنش شدید برخی بازیکنان از جمله علی کریمی روبرو شد که می توان حرکت تبلیغاتی این نماینده در برابر این بازیکن متعصب فوتبال کشور را ناموفق خواند.

علی کریمی پیش از این هم ثابت کرده بود که علاقه‌ای به شرکت در کارهای سیاسی ندارد. اما اتفاقی که دو روز قبل در تمرین پرسپولیس افتاد، این موضوع را بیش از همیشه ثابت کرد.

در حالیکه تمرین پرسپولیسی‌ها تمام شده و بازیکنان این تیم در حال خروج از درفشی فر بودند، یکی از لیدرهای قدیمی این تیم با یک پوشه صورتی رنگ وارد ورزشگاه شد.

او جلوی پارکینگ ایستاد و با دیدن هر بازیکن سمت آن‌ها می‌رفت، برگه‌ای را به آن‌ها نشان می‌داد و از آن‌ها می‌خواست برگه را امضا کنند. برگه‌ای که لحظاتی بعد مشخص شد متعلق به یکی از کاندیداهای نمایندگی مجلس از حوزه انتخابیه تویسرکان استان همدان بوده و لیدر پرسپولیسی مامور شده بود از بازیکنان پرسپولیس برای حمایت از او امضا بگیرد!

البته این وسط چند بازیکن پرسپولیس مثل جواد کاظمیان و هادی نورزوی آن را امضا کردند اما وقتی لیدر قدیمی سمت کریمی رفت، با تندی برگه را پس زد.

این خبر در برخی رسانه‌ها هم بازتاب کوتاهی داشت اما ماجرا اینجاست که تلاش سیاسی‌ها برای استفاده تبلیغاتی از ورزشی‌ها فقط به تهران و تیم پرسپولیس ختم نشده و در روزهای اخیر کاندیداهای مجلس در حوزه‌های انتخابیه مختلف، سراغ تیم‌های لیگ برتری شهر‌هایشان رفته‌اند و چنین درخواستی از مدیرعامل باشگاه گرفته تا کادرفنی و بازیکنان آن داشته‌اند.

در همدان نیز بسیاری از کاندیدا ها با پیام هایی به استقبال مدیران باشگاه پاس رفته قصد نزدیک شدن به بازیکنان و کادر فنی این تیم را دارند که تا این لحظه مدیران باشگاه چراغ سبزی به هیچ یک از کاندیدا نشان ندادند.

جالب اینکه اغلب این کاندیدها پس از پایان انتخابات به کل این تیم‌ها را فراموش می‌کنند و در روزهای بحرانی سراغی از آن‌ها نمی‌گیرند.

نوشته شده در شنبه 29 بهمن 1390برچسب:نماینده مجلس نهم تویسرکان , مجلس نهم همدان , علی کریمی , انتخابات مجلس نهم ,ساعت 1:30 توسط بي طرف| |

 امثال من از اصولگرایان بیرون بیایند، جز تملق نمی‌ماند؛ مجلس قوی بود پدیده‌ احمدی‌نژاد بوجود نمی‌آمد


اگر ولی فقیه از دولتی تعریف کرد دلیل نمی‌شود مجلس از رئیس جمهور و وزراء سؤال نکند، اگر امثال من از اصولگرایان بیرون بیایند جز تملق و چاپلوسی چیزی نمی‌ماند، به رسایی و کوچک‌زاده می‌گفتم که جنبش سبزی‌ها هم هستید، احمدی نژاد پدیده‌‍‌ای است که اگر مجلس قوی داشتیم به وجود نمی‌آمد از مهمترین اظهارات مطهری است.

علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی امروز جمعه در میزگردی که با موضوع عملکرد مجلس هفتم و هشتم در دانشکده ادبیات دانشگاه علامه طباطبایی و با حضور سعید ابوطالب برگزار شد، فلسفه وجود مجلس را جلوگیری از سرکشی دولت‌ها دانست و گفت: قدرت اجرایی در دست دولت است و قدرت هم در طبیعت خودش فساد‌آور است.

 


ادامه مطلب
نوشته شده در شنبه 29 بهمن 1390برچسب:علی مطهری , انتخابات مجلس نهم همدان , انتخابات همدان , مجلس نهم همدان ,ساعت 1:26 توسط بي طرف| |

اقدام غیرمعمول ردصلاحیت‌شده‌ها؛ حمله پیامکی به شورای نگهبان

برخی از نامزدهای ردصلاحیت شده مجلس نهم دست به اقدامات غیر معمولی برای بیان اعتراضشان زده‌اند.

 

خبرآنلاین نوشت: از جمله این اقدامات که توسط برخی از نامزدهای ردصلاحیت شده انجام می‌شود پیامک‌هایی به شماره تلفن‌های شهروندان در آن حوزه‌های انتخابیه ارسال می‌شود و از آنان خواسته می‌شود به سامانه پیام کوتاه هیات بازرسی انتخابات کشور در حمایت از آن نامزد حمایت کنند.  

در یکی از این اس ام اس‌ها آمده است: به سامانه پیام کوتاه هیات بازرسی انتخابات کشور به شماره[......]در حمایت از نماینده واقعی شهرستان [......] اس ام اس بزنید. لطفا به بقیه هم اطلاع رسانی کنید!

نوشته شده در شنبه 29 بهمن 1390برچسب:رد صلاحیت کاندیدای مجلس نهم , مجلس نهم همدان , انتخابات مجلس نهم همدان , انتخابات همدان ,ساعت 1:23 توسط بي طرف| |

توصيه مجدد رئيس مجلس خبرگان به كانديداهاي انتخابات

 مهدوی کنی: دیداری با رهبر انقلاب درباره انتخابات نداشته‌ام؛ تکذیب کنید

آیت الله مهدوی کنی گفت: خبرهای منتشر شده در محافل سیاسی پیرامون دیدار من با رهبر انقلاب در خصوص انتخابات را تکذیب کنید. من دیداری نداشته‌ام.

 

هفته نامه شما متعلق به حزب موتلفه اسلامی گفتگویی با آیت الله مهدوی کنی داشته است که در این گفتگو چند نکته مهم مورد تاکید قرار گرفته است.

آیت الله مهدوی کنی در این گفتگو که بخشی از آن در خبرآنلاین منتشر شده می‌گوید: خبرهای منتشر شده در محافل سیاسی پیرامون دیدار با رهبر انقلاب در خصوص انتخابات را تکذیب کنید. من دیداری نداشته‌ام.

رئیس مجلس خبرگان رهبری با تأکید بر اینکه مجلس خبرگان رهبری از کاندیداهای انتخابات درخواست می‌کند برخوردشان به گونه‌ای باشد که مردم با علاقه در پای صندوق های رأی حاضر شوند گفت: تبلیغات کاندیداها به گونه نباشد که مردم را فراری دهد.

نوشته شده در شنبه 29 بهمن 1390برچسب:مهدوی کنی , انتخابات مجلس نهم همدان , جبهه متحد اصولگرایان همدان , مجلس نهم همدان ,ساعت 1:22 توسط بي طرف| |

همه فعالیت‌هایی که از جانب این افراد صورت می‌پذیرد مانند برپایی میهمانی‌ها، ولخرجی‌ها و حاتم‌بخشی‌ها و ...، رصد شده و به صورت کامل در پرونده آنها لحاظ می‌شود چون اینگونه موارد که از جانب تکیه‌کنندگان به قدرت و ثروت صورت می‌گیرد / امر هشدار و اخطار دادن به متخلفان از جانب این هیأت انجام می‌شود اما اینکه مستقیماً وارد عمل شود و برخورد کند نیست

کمتر از 20 روز تا برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باقی است. انتخابات در مرحله‌ای است که ثبت‌نام و بررسی تأیید صلاحیت شدگان در هیأت‌های اجرایی و نظارت استان و در مرحله اول بررسی‌ها در شورای نگهبان به اتمام رسیده و آمار نهایی تأیید صلاحیت شدگان استان روز شنبه اعلام شد و 97 کاندیدا از استان همدان برای حضور در انتخابات مجلس نهم مهر تأیید گرفتند.

سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان همدان در نشست مطبوعاتی به تشریح وضعیت تأیید صلاحیت شدگان در حوزه‌های مختلف انتخابیه استان پرداخت.

محمد نباتی گفت: 97 نفر از استان همدان در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی مورد تأیید قرار گرفتند که البته یک نفر هم از استان تهران وارد مجموعه شده است که با این حساب تعداد کاندیداهای تأیید صلاحیت شده در استان به 98 نفر می‌رسد.

وی در ادامه به گزارشی از تفکیک حوزه‌های انتخابیه استان همدان و افراد تأیید صلاحیت و رد صلاحیت شده در این حوزه‌ها پرداخت.

به گفته نباتی در حوزه انتخابیه اسدآباد تعداد 7 نفر ثبت‌نام کرده بودند که از این تعداد 5 نفر تأیید صلاحیت، یک نفر انصراف و یک نفر رد صلاحیت شده‌اند که البته با تغییر حوزه انتخابیه یکی از کاندیداهای این حوزه به حوزه انتخابیه همدان و فامنین تعداد کاندیداهای تأیید صلاحیت شده حوزه اسدآباد به 4 نفر رسید.

در حوزه انتخابیه بهار و کبودراهنگ 12 نفر ثبت‌نام کردند که 7 نفر تأیید صلاحیت، 2 نفر انصراف، یک نفر رد صلاحیت شدند که 2 نفر نیز شکایتی مبنی بر ردصلاحیت خود نداشتند.

در ادامه گزارش سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات استان عنوان شد که در حوزه انتخابیه تویسرکان 26 نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد 21 تأیید و 3 نفر ردصلاحیت شدند که البته 2 نفر نیز از این حوزه از رد صلاحیت خود شکایت نکردند و با اعلام حضور یک کاندیدا از استان تهران به حوزه انتخابیه تویسرکان، تعداد کاندیداهای تأیید صلاحیت شده این شهرستان به 22 نفر می‌رسد.

نباتی ادامه داد: در حوزه انتخابیه ملایر 24 نفر ثبت‌نام کردند که 16 نفر تأیید صلاحیت، 4نفر انصراف و2 نفر رد صلاحیت شدند که 2 نفر نیز شکایتی بر رد صلاحیت خود نداشتند.

همچنین در حوزه انتخابیه نهاوند 18 نفر ثبت‌نام کردند که از این تعداد 14 نفر تأیید صلاحیت، یک نفر انصراف و 3 نفر رد صلاحیت شدند.

وی در ادامه در تشریح وضعیت حوزه انتخابیه همدان و فامنین گفت: 38 نفر در این حوزه ثبت‌نام کردند که 30 نفر تأیید صلاحیت، 3 نفر انصراف و 5 نفر رد صلاحیت شدند که با ورود از حوزه انتخابیه اسدآباد به همدان، تعداد تأیید صلاحیت شدگان حوزه همدان- فامنین به 31 نفر می‌رسد.

سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات استان همدان همچنین از تغییر حوزه یکی از کاندیداهای حوزه انتخابیه نهاوند به ملایر خبر داد که این موضوع هنوز قطعی نشده است.

به گفته نباتی میانگین استان همدان برای تصاحب هر یک از 9 کرسی نمایندگی در مجلس 10 نفر است و تعداد کاندیداهای تأیید شده در دوره نهم تا این لحظه بیشتر از دوره هشتم است به نحوی که بیش از 80 درصد افراد ثبت‌نام شده در دوره نهم مجلس در استان همدان تأیید صلاحیت گرفته‌اند.

وی تعداد زنان ثبت‌نام کرده در دوره نهم مجلس در استان همدان را 5 نفر اعلام کرد که هر 5 نفر از حوزه انتخابیه همدان و فامنین بوده‌اند و همگی تأیید صلاحیت شده‌اند.

نباتی با تأکید بر اینکه از تعداد 132 کاندیدای ثبت‌نام شده در استان 97 نفر تأیید، 12 نفر انصراف و 17 نفر رد صلاحیت شدند و علاوه بر آن 6 نفر هم شکایتی مبنی بر رد صلاحیت خود نداشتند، تأکید کرد: 17 نفر رد صلاحیت شده از 22 بهمن تا 24 بهمن فرصت دارند که شکایات خود را به صورت مستقیم به شورای نگهبان ارسال کنند تا شورای نگهبان با بررسی آن، آمار نهایی کاندیداهای تأیید صلاحیت شده را در تاريخ 2 اسفند اعلام کند و ستاد انتخابات استان با درج کامل اسامی آنان در مطبوعات مردم را در جریان امور قرار دهند.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که در بررسی صلاحیت‌ها چه مسائلی مد نظر بوده است، گفت: در ماده 28 قانون انتخابات مسائل ایجابی و در ماده 30 نیز مسائل سلبی مطرح شده است، لذا برای احراز صلاحیت یک فرد باید مسائل مختلفی چون مدیریت، قابلیت، ظرفیت، علم و بسیاری موارد دیگر عنوان شود. بنابراین هیأت نظارت در تلاش است مسائل سلبی و ایجابی کاندیداها را رصد کند لذا  اگر فردی ردصلاحیت شده به خاطر یکسری مسائل ایجابی بوده که نداشته و برخی مسائل سلبی بوده که داشته است.

وی با بیان اینکه شاید فردی که درصدد نماینده شدن مردم است صلاحیت به کارگیری در برخی از پست‌های دولتی را داشته باشد اما صلاحیت حضور در مجلس شورای اسلامی را نداشته باشد، یادآور شد: شورای نگهبان تحت فشار هیچ مسأله‌ای قرار نمی‌گیرد و به هیچ عنوان زیر بار جوسازی‌ها نرفته و نخواهد رفت.

نباتی خاطر نشان کرد: تغیر حوزه از سوی کاندیداها تا 15 روز قبل از برگزاری انتخابات انجام خواهد شد.

نباتی در ارتباط با تبلیغات پیش از موعد نامزدهای انتخاباتی نیز ابراز کرد: همه فعالیت‌هایی که از جانب این افراد صورت می‌پذیرد مانند برپایی میهمانی‌ها، ولخرجی‌ها و حاتم‌بخشی‌ها و ...، رصد شده و به صورت کامل در پرونده آنها لحاظ می‌شود چون اینگونه موارد که از جانب تکیه‌کنندگان به قدرت و ثروت صورت می‌گیرد، نقطه شروع بدعت‌گذاری است که بیشتر تخلفات در استان همدان برپایی میهمانی و یا حضور و سخنرانی در میهمانی‌ها بوده است و ما نیز به این موارد بسیار حساس هستیم.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که اگر نماینده‌ای با تخلفات بسیار رأی بیاورد و به مجلس برود، وضعیت رسیدگی به تخلفاتش چگونه خواهد بود، گفت: قانون در این مورد هم مسائل را رصد می‌کند، لذا با ورود نماینده‌ای به مجلس که تخلفات بسیاری در جمع‌آوری آرا داشته است قبل از شروع به کار مجلس، اعتبارنامه‌اش به تصویب نخواهد رسید و حذف خواهد شد.

سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات استان همدان با بیان اینکه هیأت نظارت بر انتخابات کار اجرایی و برخودی با نامزدهای متخلف ندارد، تصریح کرد: امر هشدار و اخطار دادن به متخلفان از جانب این هیأت انجام می‌شود اما اینکه مستقیماً وارد عمل شود و برخورد کند، نیست.

محمدنباتی در خصوص تعداد ناظران استان همدان در هیأت نظارت گفت: در هر حوزه انتخابیه 3 نفر بر روند انتخابات نظارت خواهند داشت که یک نفر ناظر مسئول و 2 نفر هم به عنوان ناظر پای صندوق‌های رأی حضور خواهند داشت که البته تعداد ناظران در شعبات حساس بیشتر خواهد شد.

با این حال روند انتخابات در استان همدان همزمان با سراسر کشور در حال سپری شدن است و کاندیداهای ردصلاحیت شده تا امروز 24 بهمن‌ماه فرصت دارند تا شکایت خود را به شورای نگهبان اعلام کنند تا شورای نگهبان هم در بررسی 7 روزه خود اسامی نهایی را در تاریخ 2 اسفند‌ماه اعلام کند.

نوشته شده در جمعه 27 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , مجلس نهم , انتخابات , همدان , فرمانداری همدان , هیات نظارت استان همدان ,ساعت 23:46 توسط بي طرف| |

 

عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس:

به وحدت نرسیدیم، ليست‌ها متعدد شد

همدان‌پيام: يك عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، با بيان اينكه فضاي انتخابات رقابتي است، گفت: نبايد از رقابت اصولگرايان و اصلاح‌طلبان غافل بود.

یک عضو فراكسيون اصولگرايان مجلس، با بيان اينكه فضاي انتخابات رقابتي است، گفت: نبايد از رقابت اصولگرايان و اصلاح‌طلبان غافل بود.
حجت‌الاسلام غلامرضا مصباحي مقدم، در گفت‌و گو با ايسنا، درباره‌ تأثير تعدد ليست‌ها در نتيجه انتخابات، اظهارداشت: معتقدم تعدد ليست‌ها، مردم را براي رأي دادن سرگردان‌ مي‌كند، در نتيجه آرا تقسيم شده و تعداد كمتري از هر ليست شانس رأي آوري خواهند داشت.
وي با بيان اين‌كه ممكن است اين موضوع حتي به نفع رقباي مجموعه اصولگرايان تمام شود، تصريح كرد: البته بايد به اين نكته توجه داشت كه تعدد ليست‌ها مي‌تواند امكان افزايش شور انتخابات و گرم كردن فضا را فراهم كند.
نماينده مردم تهران در مجلس، با بيان اينكه تعدد ليست‌ها مي‌تواند انگيزه رأي دادن افراد را افزايش دهد، يادآورشد: تعدد ليست‌ها موجب مي‌شود كه اگر به‌عنوان مثال فردي نخواهد به يك ليست خاص رأي دهد، بتواند گزينه مطلوب خود را در ليستي ديگر بيابد.
اين نماينده‌ اصولگراي مجلس، با تأكيد بر اين‌كه استراتژي اصولگرايان پيش از اين وحدت بود، خاطرنشان كرد: در عين حال ما نتوانستيم به وحدت برسيم و به همين علت ليست‌هاي متعدد ارائه شد.
مصباحي مقدم، درباره‌ احتمال ارائه ليست‌هاي متعدد اصولگرا به دليل خالي بودن فضا از رقيب جناحي، اظهار داشت: اين موضوع به صراحت از سوي جبهه پايداري مطرح شده نه جبهه متحد؛ جبهه متحد تأكيد دارد كه فضا رقابتي است و داوطلبان به ميدان مي‌آيند و نبايد از رقابت اصولگرايان و اصلاح طلبان غافل بود.
وي افزود: برخي اعضاي جبهه پايداري اظهار نظر كرده‌اند كه با توجه به اين كه اصلاح طلبان نيامده‌اند، پس ما خودمان ميان اصولگرايان رقابت را برقرار و تنور انتخابات را گرم‌تر كنيم.

نوشته شده در پنج شنبه 27 بهمن 1390برچسب:جبهه متحد اصولگرایان , مجلس نهم همدان , همدان , انتخابات مجلس نهم همدان , اصولگرایان , پایداری,ساعت 23:35 توسط بي طرف| |

دلیل دلخوری توکلی از لیست جبهه متحد؛ کوتاه بیاییم تا وحدت محقق شود

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از عدم حضور برخی دوستان و قرار گرفتن اسم برخی افراد در این فهرست دلخور هستم اما طبیعی است زمانی که احزاب و گروه‌های سیاسی کار ائتلافی انجام می‌دهند همه باید از مواضع خود تنزل کنند تا وحدت تحقق پیدا کند.

احمد توکلی در خصوص فهرست کاندیداهای تهران جبهه متحد اصولگرایان در انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: این فهرست ثمره ائتلاف جریان​ها و گروه​های مختلف و متنوع اصولگراست و طبیعتا نمی توان انتظار داشت که کاملا به شکلی که هر دسته یا گروهی مایل است شکل بگیرد.


توکلی در خصوص وجود فهرست‌های متعدد اصولگرایی در تهران به مهر گفت: اگر فهرست‌های متعدد از طرف جریان‌های اصولگرایی برای انتخابات آتی ارائه نمی‌شد و احزاب و گروه‌های سیاسی اصولگرا با وحدت در در انتخابات حضور می‌یافتند، بهتر بود.


وی تاکید کرد: امیدوارم با حضور سلایق و لیست‌های متعدد اصولگرایی انتخاباتی سالم و اخلاقی برگزار شود.


جبهه متحد اصولگرایان زیر چتر وحدت فعالیت می‌کنند

سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان استان همدان گفت: برخلاف آنچه برخی جراید دارای خط مشی سیاسی خاص در استان القا کرده‌اند هیچ اختلاف و یا دلایل مبهمی در عدم اعلام کاندیداهای اصولگرایی از سوی جبهه متحد اصولگرایان وجود ندارد بلکه جوانب با دقت در حال ارزیابی است.

خبرگزاری فارس: جبهه متحد اصولگرایان زیر چتر وحدت فعالیت می‌کنند

حجت‌الاسلام والمسلمین احمدحسین فلاحی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در همدان با اشاره به وجود وحدت و انسجام بالا در جبهه متحد اصولگرایان استان همدان اظهار کرد: طی هفته‌ جاری شاهد انتشار برخی اخبار در روزنامه‌های دارای خط مشی سیاسی خاص بوده‌ایم که برای جبهه متحد اصولگرایان تعیین تکلیف کرده‌ بودند.

*جبهه متحد اصولگرایان عملکرد مستقلی دارد

به گفته وی این روزنامه‌ها چنین وانمود می‌کردند که جبهه متحد اصولگرایان باید کاندیداهای خود را هر چه سریعتر مشخص کند و تحت نفوذ کسی قرار نگیرد!

سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان استان همدان با تأکید بر عملکرد مستقل این مجموعه افزود: برخلاف آنچه این جراید القا کرده‌اند هیچ گونه اختلاف و یا دلایل مبهمی برای عدم اعلام کاندیداها وجود نداشته و ندارد.

*سازوکار جبهه متحد اصولگرایان بر سنجش دقیق و بامتانت است

وی گفت: سازوکار کشوری جبهه متحد اصولگرایان مبنی بر سنجش دقیق و بامتانت است و هیچ گونه اختلافی نیز به در بین اعضای آن وجود ندارد بلکه وجود چنین القائاتی تنها ناشی از شیطنت‌های برخی افراد و گروه‌هاست.

*همایش اصولگرایان همدان در سطح کشور بی‌نظیر بود

فلاحی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به برگزاری همایش بزرگ اصولگرایان در همدان، آن را در سطح کشور بی‌نظیر خواند و ادامه داد: تاکنون هیچ یک از استان‌های کشور موفق به برگزاری چنین برنامه‌ پرباری نشده‌اند.

وی در پاسخ به شبهه‌افکنی این دسته از رسانه‌ها گفت: از آن جا که برگزاری مطلوب این مراسم نیاز به سازوکار و جلسات هماهنگی داشت این امر به طور طبیعی روند اعلام کاندیداها را به تأخیر انداخت.

سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان استان همدان با طرح این سئوال که باید دید چرا برخی افراد سعی در القای در فشار بودن این مجموعه دارند؟ و چه سودی از این ماجراجویی می‌برند، تأکید کرد: بارها اعلام کرده‌ایم که این جبهه تحت نفوذ هیچ حزب و جناحی نیست و از تهران نیز دستور و القا نمی‌پذیرد بلکه عملکرد مستقلی دارد.

*در پی تشکیل مجمع نمایندگان از لیست 9 نفره اصولگرایان هستیم

وی با بیان اینکه با جمع‌بندی نهایی و دقت نظر لازم، در پی تشکیل مجمع نمایندگان از لیست 9 نفره اصولگرایان برای استان هستیم، افزود: این مجمع با رأی بالای مردم استان و حفظ کامل ملاک‌های ارزشی کاندیداها تشکیل خواهد شد.

*آیا صداوسیمای همدان در اختیار طیف خاصی نیست

فلاحی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه در هفته‌های گذشته شاهد دو نوع برخورد متمایز صدا و سیمای مرکز همدان در عرصه انتخابات بوده‌ایم، در تشریح این سخن اظهار کرد: در یکی از برنامه‌‌های صدا و سیمای همدان یک نماینده اصلاح‌طلب به مدت 20 دقیقه به ارائه گزارش برنامه‌های قبلی خود پرداخت ولی کوچکترین تصویر و یا خبری از همایش 4 هزار نفری جبهه متحد اصولگرایان که پس از مدت‌ها برنامه‌ریزی تلاش شبانه‌روزی برگزار شده بود؛ منعکس نشد.

وی با بیان اینکه بهانه متصدیان و مسئولان صدا و سیما در عدم انعکاس برنامه اصولگرایان، توصیه از سوی تهران بوده است، افزود: حال این سئوال به وجود می‌آید که اگر اینگونه باشد که البته بعید است، پس باید صدا و سیمای کشور را نیز در اختیار اصلاح‌طلبان دانست.

سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان استان همدان تأکید کرد: اگر در پس این اقدام، شائبه استفاده جناحی وجود دارد پس باید دید چطور یک کاندیدا با آرم خاص از این امکان استفاده شخصی نکرده ولی یک جمعیت 4 هزار نفری از آن استفاده شخصی می‌کند؟.

وی خاطرنشان کرد: حداقل این است که در این مراسم اکثریت نمایندگان مجلس کنونی و بسیاری از داوطلبان نمایندگی حضور داشتند بنابراین این گونه برخوردهای دوگانه را جز بر تحت فشار بودن صدا و سیما از سوی جریانی خاص نمی‌دانیم.

فلاحی در پایان سخنانش تأکید کرد: البته مردم هوشیار و بصیر استان این گونه برخوردهای دوگانه و جناحی را فراموش نخواهند کرد.

نوشته شده در چهار شنبه 13 بهمن 1390برچسب:,ساعت 1:26 توسط بي طرف| |

صلاحیت جمعی از کاندیداهایی که پیش از این از سوی هیأت نظارت استان همدان رد شده بودند از سوی شورای نگهبان تأیید شدند و بدین ترتیب با بررسی شکایت نامزدهای رد صلاحیت شده در شورای نگهبان در نهایت تعداد تأیید صلاحیت شدگان استان همدان تا پایان روز 22 بهمن به 97 نفر رسید.

با نگاهی به روند انتخابات مجلس نهم در استان همدان می‌بینیم که از ابتدای مسیر 133 نفر در استان همدان این دوره ثبت‌نام کردند که 38 نفر در حوزه انتخابیه همدان و فامنین، 26 نفر در حوزه انتخابیه تویسرکان، 25 نفر در ملایر، 18 نفر در نهاوند، 12 نفر در بهار و کبودراهنگ، 7 نفر در اسدآباد و 7 نفر در حوزه انتخابیه رزن بودند که از این تعداد 9 نفر قبل از شروع تأیید صلاحیت انصراف دادند.

با این حال هیأت اجرایی انتخابات در استان همدان بررسی صلاحیت‌ها را با 124 کاندیدا دنبال کرد و در فرصت یک‌هفته‌ای در نهایت 108 نفر را تأیید کرد و بر پرونده 16 نفر مهر رد صلاحیت زد.

با ادامه روند بررسی صلاحیت‌های کاندیداهای تأیید شده از سوی هیأت اجرایی و بررسی شکایات کاندیداهای رد شده از صافی این هیأت، صلاحیت 118 نفر در گام دوم یعنی در هیأت نظارت بر انتخابات در استان همدان مورد بررسی قرار گرفت و در آخرین آمار از سوی هیأت نظارت استان 78 نفر در استان همدان تأیید صلاحیت، 22 نفر رد صلاحیت و 18 نفر عدم احراز صلاحیت شدند.

بعد از بررسی صلاحیت‌ها در هیأت‌های اجرایی و نظارت انتخابات در استان ادامه روند بررسی صلاحیت‌ها و رسیدگی به شکایات کاندیداهای رد صلاحیت شده به شورای نگهبان ارسال شد و این شورا نیز با شروع بررسی صلاحیت‌ها دیروز آمار نهایی تعداد کاندیداهای احتمالی نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را اعلام کرد و طبق اعلام سخنگوی شورای نگهبان حدود سه هزار و 400 نفر از كانديدا‌هاي انتخابات مجلس شوراي اسلامي تاييد صلاحيت شده‌اند، كه اين رقم حدود 70 درصد ثبت‌نام كنندگان را تشكيل مي‌دهد.

به این ترتیب بنا به گفته سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات استان همدان، تعداد کاندیداهای تأیید شده استان با احتساب بررسی شکایات نامزدهای رد شده در هیأت نظارت استان در شورای نگهبان به 97 نفر رسید.

محمد نباتی در گفتگو با همدان‌پیام گفت: در بررسی صلاحیت کاندیداها در هیأت نظارت انتخابات استان 118 نفر مورد بررسی قرار گرفتند که این تعداد 78 نفر تأیید، 22 نفر رد صلاحیت و 18 نفر عدم احراز صلاحیت شدند.

به گفته وی، از 40 کاندیدای رد و عدم احراز صلاحیت شده از سوی هیأت نظارت در استان همدان 32 نفر شکایت خود را به شورای نگهبان ارسال کردند که از این تعداد 19 نفر در این شورا تأیید و 17 نفر نیز رد صلاحیت شدند.

نباتی گفت: تعداد ثبت‌نام شدگان نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در استان همدان در ابتدا 133 نفر بود که یک نفر قبل از شروع بررسی صلاحیت‌ها کنار رفت و پرونده کاندیداهای دور نهم استان 132 نفر ثبت شد و در شورای نگهبان نیز این رقم موجود است، لذا از تعداد 132 کاندیدای اولیه انتخابات در استان در مجموع تا پایان روز 22 بهمن و با اعلام نهایی شورای نگهبان 97 نفر در استان همدان تأیید، 17 نفر رد صلاحیت شدند و 12 نفر انصراف دادند. همچنین 6 نفر بر رد صلاحیت خود به هیأت نظارت یا شورای نگهبان شکایتی نداشتند.

نباتی خاطرنشان کرد: روندی که در حال حاضر در انتخابات نهم مجلس شاهدیم روند قابل قبولی بوده و در اسامی تأیید شدگان افرادی که در این دوره وارد شده‌اند از طیف‌های مختلف هستند و با گرایش‌ها و سلیقه‌های مختلفی در این عرصه وارد شده‌اند.

به گفته سخنگوی هیأت نظارت بر انتخابات استان همدان، زمینه برای حضور حداکثری مردم در این دوره فراهم است.

نباتی در ادامه در توصیه‌ای به کاندیداها مبنی بر تبلیغات زودهنگام چنین گفت: از نامزدها انتظار می‌رود در چارچوب قانون حرکت کنند و تبلیغات را به موعد مقرر و قانونی خود موکول کنند؛ چراکه در حال حاضر تمامی رفتارهای کاندیداهای که از مدار قانون خارج شده و حرکات غیر قانونی انجام می‌دهند ثبت شده و در پرونده فعلی و آتی آنان درج خواهد شد.

آمار نهایی شورای نگهبان مبنی بر تأیید 97 نفر در استان همدان برای کاندیداتوری مجلس در دوره نهم با آمار این شورا در دوره هشتم برابر بوده به طوری که در دوره هشتم نیز 97 نفر از استان همدان در انتخابات برای تصاحب 9 کرسی در مجلس به رقابت پرداختند.

البته طبق اعلام شورای نگهبان داوطلباني كه صلاحيت‌شان در هيأت‌ مركزي، هيأت استاني و هيأت اجرايي مورد تأييد واقع شده بود اما در مرحله شوراي نگهبان، صلاحيت‌شان تأييد نشده بود، ظرف سه روز فرصت دارند شكايات خود را در تهران به شوراي نگهبان و در استان‌ها به دفاتر نظارتي استان تحويل دهند که شوراي نگهبان هفت روز فرصت بررسي شكايات را دارد و در نهايت دوم اسفند نتايج نهايي اعلام خواهد شد.

در مجموع با نزدیک شدن به زمان شروع انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی، 97 نفر از استان همدان به گردونه رقابت این دوره وارد شدند اما با فرصت سه روزه شورای نگهبان برای شکایت افراد رد صلاحیت شده که تعداد آنها در استان 17 نفر است ممکن است تعداد کاندیداهای استان همدان تا 2 اسفند که زمان اعلام اسامی کاندیداهای نهایی دوره نهم مجلس است، افزایش یابد.


نوشته شده در دو شنبه 24 بهمن 1390برچسب:صلاحیت کاندیدای مجلس همدان , انتخابات همدان , مجلس نهم همدان,ساعت 1:36 توسط بي طرف| |

حدادعادل و ابوترابی‌فرد مشترکاً سرلیست جبهه متحد اصولگرایان شدند
سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان گفت: حداد عادل و ابوترابی‌فرد به عنوان سرلیست‌های جبهه متحد اصولگرایان در تهران برگزیده شدند.

علی اکبر ولایتی با اشاره به جلسه شورای مرکزی جبهه متحد گفت: حداد عادل و ابوترابی‌فرد به عنوان سرلیست‌های جبهه متحد اصولگرایان در تهران برگزیده شدند.

 وی افزود: سرلیست‌های جبهه متحد اصولگرایان نشانه، علامت و مظهر تمام ارزش‌های مورد قبول اعضای فهرست و پرچمی برای شناخت مردم نسبت به خطوط مشی ایجابی و سلبی فهرست است.

سخنگوی جبهه متحد همچنین اضافه کرد: سرلیست‌های جبهه متحد اصولگرایان نسبت به بقیه افراد لیست امتیازات بیشتری داشتند و بدون تردید سابقه این افراد، به لحاظ جایگاه اجتماعی، به لحاظ اعتقادی و سیاسی و مقبولیت در نظر مردم که بر اساس نظرسنجی‌ها مشخص شده نسبت به دیگران در جایگاه بالاتری قرار دارند.

سوابق سرلیست‌های جبهه متحد اصولگرایان: غلامعلی حداد عادل (عضو هیئت‌امنای بنیاد دایرةالمعارف اسلامی‌ و مدیرعامل بنیاد دانشنامۀ جهان اسلام از ۷۴ تاکنون‌، معاون پژوهشی وزارت آموزش و پرورش، عضو شورای سرپرستی سازمان صدا و سیما، عضو هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف،نمایندۀ مردم تهران در مجلس شورای اسلامی دورۀ ششم، هفتم و هشتم، عضو هیئت‌علمی گروه فلسفۀ دانشکدۀ ادبیات و علوم انسانی دانشگاه تهران، دانشیار فلسفۀ دانشگاه تهران‌،رئیس مجلس شورای اسلامی دورۀ هفتم و رییس کمیسیون فرهنگی مجلس هشتم.)

حجت‌الاسلام محمد حسن ابوترابی‌فرد (نماینده مردم قزوین در شورای اسلامی، نائب رئیس مجلس شورای اسلامی؛ عضو جامعه روحانیت مبارز و برادر شهید بزرگوار سید علی اکبر ابوترابی که به سید الاسرا معروف بود)

نوشته شده در یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:انتخابات مجلس نهم همدان , همدان , مجلس نهم همدان , مجلس , ,ساعت 21:36 توسط بي طرف| |

علی مطهری سر لیست ائتلاف کاندیداهای مستقل شد

علی مطهری، نماینده فعلی مردم تهران، برای انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی در سر لیست ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور قرار گرفت.

علی مطهری، نماینده فعلی مردم تهران، برای انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی در سر لیست ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور قرار گرفت.

به گزارش ایلنا، علی مطهری که از چندی پیش و پس از دیدار اعضای شورای هماهنگی این ائتلاف با وی، حضور در این تشکل را مورد بررسی قرار داده بود، صبح امروز یکشنبه در گفتگو با دبیر شورای هماهنگی این ائتلاف، موافقت نهایی خود را با حضور در سر لیست ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر اعلام کرد.

حسین رمضانی خردمردی، دبیر شورای هماهنگی ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور در همین باره گفت: فهرست ائتلاف در تهران مشتمل بر ۳۰ تن از نامزدهای مستقل و اصلح خواهد بود.

وی اضافه کرد: بی تردید در پی حضور آقای دکتر مطهری در این ائتلاف، از سایر چهره های شاخص و سرشناس نیز در فهرست نهایی بهره مند خواهیم شد.

نوشته شده در یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:مطهری , ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور , انتخابات مجلس نهم همدان , مجلس نهم همدان , همدان ,ساعت 21:34 توسط بي طرف| |

شهاب‌الدین صدر رد صلاحیت شد؛ لیستی که صدر قرار بود سرلیست آن باشد

شهاب الدین صدر نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان بررسی صلاحیت نامزدهای شرکت کننده در انتخابات مجلس نهم توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد.
مهر نوشت: در جریان بررسی صلاحیت نامزدهای شرکت کننده در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی توسط شورای نگهبان شهاب الدین صدر نایب رئیس مجلس رد صلاحیت شد. صدر بعد از قرار نگرفتن در فهرست 30 نفره جبهه متحد اصولگرایان جبهه بصیرت و بیداری را تشکیل داد. جبهه بصیرت و بیداری در روزهای گذشته با برگزاری همایشی رسما موجودیت خود را برای شرکت در انتخابات اعلام کرد. باشگاه خبرنگاران نیز در گزارشی اسامی لیست احتمالی جبهه بصیرت و بیداری اسلامی را منتشر کرد که شهاب الدین صدر در صدر این لیست قرار گرفته بود. 1- سید شهاب الدین صدر 2- حجت الاسلامی مرتضی آقاتهرانی 3- سید مهدی هاشمی 4- حسن غفوری فرد 5- حجت الاسلامسید محمود علوی 6- طیبه صفایی 7- علی اصغر زارعی 8- روح الله حسینیان 9- سردار صفارزاده 10- سید علی ریاض 11- حجت الاسلام حمید رسایی 12- حجت الاسلام نبویان 13- حجت الاسلام قاسم روانبخش 14- مهدی کوچک زاده 15- فاطمه آلیا 16- امیدوار رضایی 17- محمد سلیمانی 18- حجت الاسلام سقای بی ریا 19- سید کمال سجادی 20- مهرداد بذرپاش 21- بیژن نوباوه 22- محمد رضا مرندی 23- زهره سادات لاجوردی 24- سعید قاسمی 25- محمد هادی زاهدی وفا 26- حسن حمید زاده 27- محمود میرکاظمی 28- محمد اسماعیل کوثری 29- حمید فرمانی 30- سید محمد طباطبایی
نوشته شده در یک شنبه 23 بهمن 1390برچسب:رد صلاحیت شهاب الدین صدر , انتخابات مجلس نهم همدان , جبهه بصیرت و بیداری ,ساعت 21:32 توسط بي طرف| |

 

حسین رمضانی خردمردی، طی احکامی، عبدالرضا بزرگ نژاد، مجید اخلاقی و اصغر درویشی را به عنوان دبیران ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور به ترتیب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و نیز استان های همدان و هرمزگان منصوب کرد.

 

طی احکام جداگانه ای دبیران ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور در حوزه انتخابیه تهران و استان های همدان و هرمزگان منصوب شدند

بنابر گزارش روابط عمومی ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور، حسین رمضانی خردمردی، دبیر شورای هماهنگی این ائتلاف، طی احکامی، عبدالرضا بزرگ نژاد، مجید اخلاقی و اصغر درویشی را به عنوان دبیران ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور به ترتیب در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر و نیز استان های همدان و هرمزگان منصوب کرد. طی این احکام دبیران استانی ائتلاف مذکور موظف خواهند بود با تکیه بر توانمندی های خود در عرصه سیاسی، کاندیداهای غیر حزبی و گروهی حوزه های انتخاباتی خود را بر پایه شاخص های ائتلاف اعم از تقوای سیاسی، اعتدال، حقیقت گرایی، عقلانیت و آزادگی و حریت شناسایی و پس از رایزنی با آنها نسبت به معرفی به دبیرخانه مرکزی ائتلاف اقدام نمایند. بر پایه این گزارش دبیرخانه مرکزی ائتلاف کاندیدای مستقل که تا کنون بسیاری از نامزدهای اصلح خود را از طریق عضویت آنها در سایت ائتلاف به آدرس

 

شناسایی و مورد بررسی قرار داده است ،بزودی فهرست نهایی خود را در تهران و شهرستان ها اعلام خواهد نمود.

شایان ذکر است ائتلاف کاندیداهای مستقل در دومین تجربه خود تلاش می نماید فهرستی از نامزدهای مستقل و غیر حزبی حوزه های انتخابیه مختلف که بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری به کانون های قدرت و ثروت متصل نیستند را در قالب یک تشکل سیاسی منسجم به آحاد مردم معرفی نماید.

نوشته شده در شنبه 22 بهمن 1390برچسب:ائتلاف کاندیداهای مستقل همدان , انتخابات همدان , مجلس نهم همدان ,ساعت 3:7 توسط بي طرف| |

حضور مردم ؛ پاسخی به تهدیدات دشمن
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با دعوت از مردم برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم ‌الله 22 بهمن ، این حضور را پاسخی مناسب به مجموعه تهدیدها و تحریم‌ های دشمنان علیه انقلاب اسلامی دانست

به گزارش واحد مرکزی خبر ، آیت اللههاشمی رفسنجانی حضور مردم را درصحنه‌‌های مختلف انقلاب اسلامی بسیار موثر دانست و با اشاره به راهپیمایی یوم‌ الله 22بهمن افزود:

حضور حمااسی و همه‌ جانبه آحاد مردم در این راهپیمایی که مورد تاکید رهبری معظم انقلاب در خطبه‌های نماز جمعه نیز قرار گرفت، حاکی از عمق عشق و وفاداری مردم به انقلاب و نظام اسلامی است و اثبات می‌کند که تفکر انقلابی مردم پس از 32 سال از انقلاب اسلامی همچنان با طراوت مانده و کهنه نشده است.

نوشته شده در جمعه 21 بهمن 1390برچسب:هاشمی رفسنجانی , انتخابات همدان , انتخابات مجلس نهم همدان , مجلس نهم همدان ,ساعت 19:12 توسط بي طرف| |

 

توزیع شبنامه علیه رئیسمجلس، اموال لاریجانی و فعالیتهای اقتصادیاش، موضعگیری در قبال فتنه و میرحسین موسوی و هاشمی رفسنجانی، رد صلاحیت مطهری و ....سوالاتی بود که طلاب حوزه علمیه قم در فضایی صمیمی از او پرسیدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در جمع طلاب فارس مقیم قم، در پاسخ به پرسش یکی از طلاب در خصوص سکوت رئیس مجلس در قبال برخی از اتفاقات گفت: ما از حق دفاع می‌کنیم و ممکن است در برخی از مسائل همانند مسائل خارجی اظهار نظری نکنیم چرا که برخی از اظهار نظرها هزینه برای کشور به بار می‌آورد. باید آنجایی حرف زد که هم حق و هم به نفع کشور و مردم باشد و باید تلاش کرد که در برابر حریف دست خودمان را رو نکنیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه باید در برخی از مواقع قاطع بود و در برخی از موارد باید هم همگرایی ایجاد کرد افزود: نباید زود رنج باشیم و رجال سیاسی همواره سهمی از بد و بیراه دیگران دارند.

وی با اشاره به شب‌نامه‌هایی که علیه وی در روزهای اخیر در قم پخش شده اشاره کرد و ابراز داشت: بنده نه در شهرک قدس و نه در پردیسان هیچ ساخت و سازی ندارم و اینجا باید عنوان کنم که بنده در قم به جز همان خانه پدری یک وجب زمین هم ندارم. معتقدم رجال سیاسی نباید به این سمت حرکت کنند اما می‌توانند با بیرون آوردن لباس سیاست به دنبال مسائل اقتصادی و مادی باشند که در این صورت مشکلی وجود نخواهد داشت.

گزيده سخنان وي را به نقل از مهر بخوانيد:

  عده‌ای عنوان می‌کنند که بنده بعد از انتخابات به آقای موسوی تبریک گفتم که اینگونه نبوده است و در واقع اینگونه رفتارها که عده‌ای به دنبال آن هستند هم خلاف دین و هم خلاف مصلحت است.

عده ای عنوان می کنند که ما بعد از فتنه سکوت کردیم و حرفی نزدیم. بنده جزو کسانی بودم که بیشترین موضع گیری در این زمینه را انجام دادم اما ادبیات من مرگ بر فلانی نیست و بنای من بر حفظ آرامش کشور است.  ما معتقدیم که باید با همه حرکاتی که در چارچوب قانون نیست برخورد شود و همه مسائل باید در پناه قانون دنبال شود و کشور باید در مسیر آرامش حرکت کند.

بر اساس توصیه رهبر معظم انقلاب و همچنین مراجع تقلید در عرصه انتخابات حاضر شدم. من به جایی فشار نمی آورم تا نامم را در لیست خود قرار دهند اما جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در خصوص انتخاب بنده و آقای آشتیانی تصمیم گرفته است.

در پاسخ به سوال یکی از طلاب در خصوص رد صلاحیت علی مطهری} رد صلاحیت ایشان را درست نمی‌دانم من مطهری را انسان با تقوایی می‌شناسم و 34 سال سابقه آشنایی دارم و او فرد متقی است. عدم التزام آقای مطهری به اسلام را قبول ندارم و این تصمیم غلطی بود که توسط شورای نگهبان اصلاح شد. افراط و تفریط ها در تائید صلاحیت‌ها نادرست و اشتباه است که این امر تنها باید در چارچوب قانون باشد.

در پاسخ به سوالي در مورد مواضع هاشمی رفسنجانی ایشان همانند همه رجال سیاسی خدمات و نقاط ضعفی داشتند که بنده برخی از رفتارهای ایشان را نمی‌پسندم.

در خصوص زد و خورد نماینده دولت و نماینده مجلس کسی نمی‌تواند به صحن مجلس بیاید و به دلیل عصبانیت به اصل مجلس توهین کند و بنده به عنوان رئیس مجلس ساکت باشم. رئیس سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها باید در عصبانیت از زبان خود مراقبت می‌کرد تا آن حرف را که توهین به مجلس بود به زبان نمی‌آورد و اصلا سابقه نداشته است کسی به این نهاد محکم چنین توهین و بی حرمتی کرده باشد.

مجلس دولت را در خصوص اجرای قانون هدفمندکردن یارانه‌ها محدود نکرد. در سال گذشته مصوب شد که دولت می تواند تنها 20 درصد از قیمت حامل‌های انرژی را افزایش دهد اما دولت در 10 ماهه اول سال آن را گران نکرد و می‌خواست همه این پول‌ها را در دو ماهه آخر سال بگیرد که این امر خلاف قانون بود

 

نوشته شده در جمعه 21 بهمن 1390برچسب: لاریجانی , شب نامه , انتخابات مجلس نهم همدان , مجلس نهم همدان ,,ساعت 18:54 توسط بي طرف| |


68 درصد مردم استان برای انتخابات می‌آیند

همدان‌پیام: نتايج بخشي از اولين نظرسنجي انتخاباتي همدان‌پيام درباره نهمين دوره انتخابات مجلس شوراي اسلامي امروز در شرايطي منتشر مي‌شود كه فقط 22 روز تا حضور پرشور در انتخابات هم‌استاني‌ها باقي مانده است.
براساس اين نظرسنجي میدانی که به روش توصیفی و در فاصله زماني هفته پيش اجرا گرديد در دو حوزه اطلاعات جامعه شناختي شامل اطلاعات فردي پاسخ‌دهندگان از جمله جنسيت، رده سني، سطح تحصيلات و شغل ارائه گرديده و در بخش دوم كه شامل 13 سوال بسته پاسخ دو يا چند گزينه‌اي بود برای جمع‌آوری اطلاعات از روش پرسشنامه و برای افراد با سواد توسط خود فرد و افراد بی‌سواد به صورت پرسش و پاسخ توسط مجریان پژوهش انجام گرفت سوالاتي از نظرسنجي شوندگان درباره انتخابات و كانديداها پرسيده شده است كه پاسخ 11 سوال از 13 سوال ارائه شده به دليل اطلاعات عمومي و غيرتبليغاتي بودن منتشر و نتایج دو سوال آخر كه منوط به ذكر نام كانديداها است به ايام يك هفته مجاز تبليغات كانديداها و یا بعد از آن موكول مي‌شود.

در اجراي اين نظرسنجي پس از گردآوري تعداد دقيق جامعه آماري، نمونه آماري بر اساس پژوهش‌های قبلی همدان‌پیام در جامعه آماری استان و با تفکیک حوزه‌های انتخابیه و تفکیک ریزتر حوزه‌های انتخابیه به تناسب جمعیت شهری و روستایی و تفکیک جمعیت شهری براساس 3منطقه بالای شهر، مرکز شهر و حاشیه شهر به تناسب جمعیت موجود در آن تعیین شده که به دلیل تاثیرمتغیر‌های کنترل نشده زیاد در پژوهش 2برابر نمونه آماری جمعیت ساکن در هر حوزه انتخابیه این آمار تقسیم گردد و از نمونه‌گيري خوشه‌اي براي انتخاب بخش‌هاي مختلف شهري و روستايي حوزه‌هاي انتخابيه و از نمونه گیری تصادفی ساده برای نظرسنجی شوندگان استفاده شد .
برای تأييد روايي و اعتبار نظرسنجي ضمن استفاده از نظرات كارشناسان و استانداردسازي سوالات، پرسشنامه بر روي نمونه آماري محدود اجرا و پس از آن پرسشنامه نهايي تهيه و براي اجرا تكثير گرديد و در شهرستان فامنین و در بخش‌های لالجین و گیان بازآزمایی گردید. اجراي اين نظرسنجي توسط حدود 10 نفر از همكاران آموزش‌ديده همدان‌پيام و با مشاورت و نظارت دو تن از اساتيد دانشگاه و مدیریت اجرایی توسط سرکار خانم قاسمی از همکاران فارغ التحصیل آمار اجرا گرديد.
هدف همدان‌پيام از انتشار اين نظرسنجي اطلاع‌رساني شفاف و واضح به مخاطبين گرامي و كانديداها و هواداران آنان خواهد بود تا با استفاده دقيق از يافته‌هاي علمي اين پژوهش به تجزيه و تحليل داده‌هاي مربوطه بپردازند.
بديهي است همدان‌پيام تمام تلاش خود را نموده تا همچون نظرسنجي‌هاي گذشته خود كه مصداق صداقت و درستي آن در همان ايام و روزهاي بعدي تأييد شده بدون هرگونه سوءنيت و يا دخل و تصرفي اطلاع‌رساني نمايد اما دست‌اندركاران اين رسانه مطمئن هستند كه موفقيت و اجراي نظرسنجي‌هاي بعدي بي‌ارتباط با همكاري‌هاي شايسته و صادقانه مردم فهيم استان و كمك‌ها و مساعدت‌هاي اساتيد محترم و صاحب‌نظر و پژوهشگران نخواهد بود.
به منظور مقايسه آسان‌تر پاسخ‌هاي سوالات نظرسنجي نمودارهاي ستوني مربوطه ترسيم و تحليل‌هاي مربوطه در زير هر نمودار ارائه شده است و تحليل‌هاي رسانه‌اي همدان‌پيام در روزهاي آتي منتشر خواهد شد.
اين رسانه در تلاش است تا در صورت امكان دو نظرسنجي ديگر در هفته آتي و فاصله زماني هفتم تا نهم اسفندماه اجرا و نتايج آن را نيز اطلاع‌رساني نمايد.
اين مطالب حاصل تلاش‌هاي فرزندان شما در مجموعه همدان‌پيام است. اميدواريم ما هم بتوانيم به اندازه سهم خود در ايجاد شور و نشاط در جامعه و تشويق به حضور حداكثري نقش خود را ايفا نماييم.

 


دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: تیرماه امسال - 7 ماه پیش- طی نامه‌ای به مسئولین کشور خبر ایجاد تنش در بازار سکه و ارز را گوشزد کردیم

.

محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز طی سخنانی در کارگاه تخصصی رسانه و چشم‌انداز اظهار داشت: چشم‌انداز یک تصویر آرمانی و قابل تحقق از ایران و آینده است؛ با تحقق چشم‌انداز یک ایران رویایی و آرزویی که البته قابل تحقق است خواهیم داشت.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه یکی از خاصیت‌های چشم‌انداز این است که بهتر می‌شود به وسیله آن چالش‌ها را مدیریت کرد گفت: رفتار ملت‌ها و انسانها 4 حالت دارد؛ یا بر اساس شانس است که در این روش افراد برنامه‌ای برای پیشبرد اهداف خود ندارند، یا رفتارشان تطبیقی است یعنی مثلا ما می‌بینیم که در بیرون از ایران چطور پیشرفت کرده‌اند و براساس آن رفتار خودمان را تنظیم می‌کنیم. یک نوع رفتار دیگر هم وجود دارد که ما براساس پیش‌بینی عمل می‌کنیم مثلا می‌گوییم که 5 سال آینده چه اتفاقی قرار است رخ دهد و بعد تصمیم‌گیری می‌کنیم؛ رفتار دیگری نیز وجود دارد که براساس آن فرد و یک ملت آینده خود را می‌سازند که این حرکت پیشگامانه و آینده ساز است و چشم‌اندز نیز براساس نوع چهار یعنی آینده‌ساز تدوین شده است.

گزيده سخنان وي را به نقل از فارس بخوانيد:

* وقتی یک کشوری سیاست خارجی نداشته باشد دولت ملی هم نخواهد داشت؛ دولت ملی به معنای دولتی است که بتواند در سیاست خارجی نقش ایفا کند.

*  همه تلاش چشم‌انداز این است که تحولات به وجود آمده در بخش سیاست بعد از انقلاب در حوزه جامعه هم به وجود آید. اگر چشم‌انداز محقق شود ایران اقتصاد اول منطقه را خواهد داشت؛ همچنین ما امنیتی در سطح بالا داریم و هر ایرانی دارای مسکن خواهد بود و عظمت علمی و هنری به کشور بازمی‌گردد.

* ایران به غیر از تاثیر گذاری می‌تواند تاثیرات خود را مدیریت کند. اروپا، آمریکا، چین، روسیه برای ایران برنامه دارند و بیکار نمی‌نشینند. از سوی دیگر موانعی برای سند چشم‌انداز در داخل کشور هم وجود دارد.

* نفت انگلیس 5 سال و آمریکا 9 سال دیگر تمام می‌شود و اگر ایران بتواند تولید خود را با ظرفیت کنونی حفظ کند 400، 500 میلیارد درآمد نفت خواهد داشت و از سوی دیگر هم غرب نمی‌تواند حداقل تا 10 سال آینده انرژی دیگری را جایگزین نفت کند.

* بسیاری از نقدها و اعتراض‌هایی که در کشور به وجود می‌آید مثبت است چرا که این اعتراض‌ها برای پیشرفت کشور است.

* در حال حاضر ما در بعد علمی در چشم‌انداز جلو هستیم ولی اینطور احساس نمی‌کنیم چرا که بسیاری از دانشمندان ما در خارج هستند. لذا باید ببینیم که چطور می‌توان ظرفیت‌ها را در داخل کشور به کار گرفت.

* در بعضی از ابعاد چشم‌انداز جلو و در بعضی ابعاد نیز عقب است باید تلاش کنیم که در چشم‌انداز توازن برقرار شود.

* در حال حاضر بحث جریان انحرافی و فتنه خیلی مهمتر از موضوع چشم‌انداز شده و کاندیدا را براساس این موضوعات طبقه‌‌بندی می‌کنند در حالی که مسائل مهمتر از این موضوعات وجود دارد

نوشته شده در جمعه 21 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , مجلس نهم , انتخابات , همدان ,محسن رضایی , بازار سکه و دلار , مجلس نهم همدان ,ساعت 2:47 توسط بي طرف| |

در آستانه انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی جبهه بصیرت و بیداری اسلامی با دبیرکلی شهاب الدینی صدر به طور رسمی اعلام موجودیت کرد.

به گزارش خبرنگار مهر بدنبال انتشار لیست جبهه متحد اصولگرایان و حذف افرادی که امیدوار به حضور در این لیست بودند جبهه بصیرت و بیداری اسلامی با دبیرکلی شهاب الدینی صدر با حضور بیش از 25 تشکل اصولگرا اعلام موجودیت کرد.

بر اساس این گزارش انجمن اسلامی پزشکان، جامعه اسلامی فرهنگیان ایران، جامعه اسلامی کارگران و حزب اسلامی ایران زمین از جمله تشکل های حاضر در این جبهه هستند.

جلسه اعلام موجودیت این جبهه دوشنبه شب برگزار شد.


اصولگرایان در تهران برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی از سوی این جبهه رسماً اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی جبهه متحد اصولگرایان، دکتر علی اکبر ولایتی سخنگوی شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان، امروز (سه‌شنبه ۱۸ بهمن) در پایان جلسه این شورا اعلام کرد: پس از مشورت‌های گوناگون با صاحب‌نظران و استفاده از نظرسنجی‌ها و بررسی سوابق کاندیداها، شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان فهرست زیر را که شامل ۳۰نفر از شخصیت‌های داوطلب برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر می‌باشد مورد تأیید قرار داد.

۱- حجة‌الاسلام والمسلمین محمدحسن ابوترابی‌فرد

۲- دکتر غلامعلی حدادعادل

۳- حجة‌الاسلام والمسلمین دکتر غلامرضا مصباحی مقدم

۴- دکتر احمد توکلی

۵- حجة‌الاسلام والمسلمین دکتر محسن کازرونی

۶- مهندس محمدرضا باهنر

۷- محمدنبی حبیبی

۸- دکتر علیرضا زاکانی

۹- دکتر سیدعلیرضا مرندی

۱۰- حسین فدایی آشتیانی

۱۱- دکتر الیاس نادران

۱۲- مهندس مهرداد بذرپاش

۱۳- اسماعیل کوثری

۱۴- دکتر حسین مظفر

۱۵- حجة‌الاسلام والمسلمین حسین ابراهیمی

۱۶- دکتر سیدمسعود میرکاظمی

۱۷- دکتر اسداله بادامچیان

۱۸- خانم دکتر زهره طیب‌زاده

۱۹- خانم دکتر الهام امین‌زاده

۲۰- خانم دکتر زهره الهیان

۲۱- خانم دکتر لاله افتخاری

۲۲- خانم فاطمه رهبر

۲۳- پرویز سروری

۲۴- دکتر مجتبی رحماندوست

۲۵- ابراهیم انصاریان

۲۶- محمود فرشیدی

۲۷- علی اصغرخانی

۲۸- محمدنبی رودکی

۲۹- حجة‌الاسلام والمسلمین دکتر سیدمجتبی میردامادی

۳۰- حمید فرمانی

 

 


 

وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه "هنوز به توافق و اتحاد نسبی اصولگرایان برای انتخابات مجلس امیدواریم"، گفت: اختلاف سلیقه، ‌اصولگرایان را در شرایط ویژه‌ای قرار داده است اما مصلحت حکم می‌کند که لااقل اصولگرایان به پنجه‌کشی سیاسی روی نیاورند.
محمد‌حسین صفارهرندی در جمع بسیجیان مسجد امام صادق(ع) منطقه طلاب مشهد با بیان اینکه "نباید اصولگرایان به گونه‌ای اقدام کنند که مردم احساس اختلاف داشته باشند"، افزود: جایگاه رقیب اصولگرایان در نظرسنجی‌ها قابل تامل است و رقابت جدی است.
وی با تاکید بر لزوم پرهیز اصولگرایان از پراکندگی، یادآور شد: پراکندگی اصولگرایان نتیجه‌ای مانند انتخابات شورای شهر تهران را به همراه خواهد داشت.
مشاور فرهنگی فرمانده کل سپاه در ادامه، با اشاره به این که دوره 30 ساله پس از انقلاب، جنگ برآوردها بوده است، گفت: در این مدت همواره بین افرادی که با تشر و قدرت با دشمن برخورد کرده‌اند و موجب عقب‌نشینی آن شده‌اند و کسانی که در مقابل دشمن، خود عقب‌نشینی کرده‌اند، اختلاف بوده است.


دبیرکل ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور: اين ائتلاف با تعريفي جديدي از مستقل بودن از سال 1386 شكل گرفته و منظور از كانديداي مستقل كانديداي منفرد و متشتت نيست؛ بلكه كانديداهايي هستند كه به فرموده مقام معظم رهبري ويژگي شخصيت آنها مستقل بودن است و وامدار گروهها و احزاب نيستند، به موقع حرف مي زنند، نقد مي كنند، حمايت مي كنند و به موقع هم با دولت وارد تعامل مي شوند و تمام اينها در راستاي انجام وظايف نمايندگي و حمايت از منافع مردم و كشور است.»

يك فعال سياسي معتقد است:‌ « در عمل، ما اخلاق را به طور كامل در همه اضلاع و شخصيت هاي اصولگرا نديديم و همين مسئله و نیز اعلام ليست هاي متعدد باعث احتمال شكاف، ريزش و دسته بندي هاي بيشتر و عيان تري در ميان اصولگرايان شده است.»

با آن كه در چند ماه گذشته از سوي آيت الله مهدوي كني تلاش هاي بسياري براي ايجاد وحدت ميان اصولگرايان و ارائه ليست واحد در انتخابات مجلس نهم صورت گرفت، اما اكنون ارائه ليست هاي مختلف از سوي اصولگرايان، تلاش های بزرگان را برای وحدت، به شکست کشانده است.

حسين رمضاني خردمردی، دبیر کل ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور، در گفتگو با فرارو گفت: «موضوع وحدت اصولگرايان با توجه به تجربه مجلس هشتم در فضايي كاملا متفاوت انجام شد. يعني در زمان مجلس هشتم نه مسئله فتنه در ميان بود و نه موضوع جريان انحرافي مطرح شده بود و مهمتر از همه در آن دوره آقاي احمدي نژاد رئيس جمهور بودند و به احتمال زياد براي دوره بعد هم انتخاب مي شدند، بنابراين در كانون هاي قدرت، فعاليتي براي حضور قوي و هدفمند در انتخابات مجلس و رياست جمهوري مطرح نبود.»

وي افزود:‌ «اما در اين دوره، اصولگرايان عملاً با اضلاع مختلفي وارد عرصه انتخابات شدند كه برخي از آنها نگاهي به انتخابات رياست جمهوري آينده هم دارند. بنابراين، با اين ذهنيت ها جمع كردن اصولگرايان در قالب يك ليست مشكل بود كه چند ماه پيش هم ما پيش بيني كرده بوديم كه جريان وحدت در ميان اصولگرايان با دشواري هايي همراه باشد.»

رمضاني درباره تبعات چند ليست شدن انتخابات مجلس و تاثير آن بر انتخاب رياست مجلس و انتخابات رياست جمهوري آينده گفت:‌ «چند ليستي شدن، فضايي مناسب براي مردم و رأي دهندگان خواهد بود كه مردم با توجه به شعارهاي مختلف، بتوانند تفاوت جناح هاي مختلف اصولگرايي را ببينند و از اين نظر حق انتخاب بالاتر خواهد رفت.»

وي ادامه داد:‌ «اما در زمينه انتخاب رياست مجلس مسلما اين رقابت در دوره قبل هم وجود داشته و در اين دوره هم به اعتقاد من فعاليت هاي انتخاباتي با نگاه به انتخاب رياست مجلس براي دوره آينده سمت و سو پيدا كرده و يارگيري شده است. درباره مسئله رياست جمهوري هم ارائه چند ليست يا اعلام موجوديت جبهه هاي پايداري و ايستادگي اين موضوع را به نحو بارزي نشان داده است.»

رمضاني درباره آينده اصولگرايان با توجه با انشقاق هاي صورت گرفته در ميان آنها گفت:‌ «محوريت آيت الله مهدوي كني براي وحدت اصولگرايان يك نگاه ارزشي و قديمي و مطابق با طيف اصولگرايان سنتي است كه پايه اوليه آن وجود اخلاق و عجين دانستن اخلاق با سياست است و بر اساس اين موضوع تلاش براي وحدت ميان اصولگرايان انجام شد. اما در عمل ما اخلاق را به طور كامل در همه اضلاع و شخصيت ها نديديم و همين نپذيرفتن محوريت اصلي در عمل و با اعلام ليست، باعث شده كه اين احتمال به وجود بيايد كه در آينده هم شاهد شكاف، ريزش و دسته بندي هاي بيشتر و به صورت عيان تري باشيم.»

وي افزود:‌ «به نظر مي رسد اين تلاش براي متحد كردن اصولگرايان در عمل با ناديده گرفتن قدرت هاي ديگر صورت گرفته است؛ در حالي كه حضور كانديداهاي مستقل كه توانستند به خصوص در شهرستان ها خود را نشان دهند و فعاليت كنند و همچنين نمايندگان مستقل، باعث شده كه در اين دوره تاثير گذاري ليست جبهه متحد با اين وضعيت تعدد ليست ها كمتر باشد.»

رمضاني در پاسخ به اين سوال كه آيا ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور با نيروهايي مانند مطهري، كاتوزيان و عباسپور ائتلاف خواهد داشت؟ گفت:‌ «اين ائتلاف با تعريفي جديدي از مستقل بودن از سال 1386 شكل گرفته و منظور از كانديداي مستقل كانديداي منفرد و متشتت نيست بلكه كانديداهايي هستند كه به فرموده مقام معظم رهبري ويژگي شخصيت آنها مستقل بودن است و وامدار گروهها و احزاب نيستند، به موقع حرف مي زنند، نقد مي كنند، حمايت مي كنند و به موقع هم با دولت وارد تعامل مي شوند و تمام اينها در راستاي انجام وظايف نمايندگي و حمايت از منافع مردم و كشوراست.»

وي افزود: «بنابراين ما با اين تعريف از مستقل بودن يك ائتلاف و انسجامي در بين كانديداهايي كه اين شاخصه هاي مستقل بودن را داشته باشند، انجام داديم و در اين دوره با توجه به تعريفي كه از شاخص هاي مستقل بودن ارائه كرديم، نمايندگاني، به نظر ما، امتحان خود را در چهار سال پيش در «مستقل بودن» پس دادند كه يكي از اين افراد آقاي مطهري هستند و همچنين آقاي كاتوزيان.»

رمضاني در پايان خاطر نشان ساخت:‌ «ما اميدواريم با اين وضعيت و با توجه به فرمايش مقام معظم رهبري كه كانديداها وابسته به كانون های قدرت و ثروت نشوند، بتوانيم با معرفي كانديداهاي مستقل، نمايندگان مستقلي داشته باشيم تا مجلس هم به عنوان يك قوه مستقل خود را در راس امور نشان دهد.»

قابل ذکر است که
بر اساس برخی از گزارش‌ها علی مطهری، حمیدرضا کاتوزیان و علی عباسپور تهرانی پس از آن که از لیست جبهه متحد اصولگرایان حذف شدند رایزنی های خود را برای پیوستن به لیست کاندیداهای مستقل آغاز کرده اند.

به گزارش خبرنگار سیاسی پانا، پس از آن که در جلسه شب گذشته جبهه متحد اصولگرایان حذف علی مطهری، حمیدرضا کاتوزیان و علی عباسپور تهرانی قطعی شد، این سه نماینده مجلس برای یافتن لیست جدید ائتلاف کاندیداهای مستقل را انتخاب کرده و در حال رایزنی برای پیوستن به این ائتلاف هستند.
مطهری پیش از این نیز به صورت غیررسمی اعلام کرده بود که اگر در لیست جببه متحد نباشد، قطعاً در فهرست ائتلاف کاندیداهای مستقل سراسر کشور حضور خواهد داشت.
ائتلاف کاندیداهای مستقل که "حسین رمضانی" دبیری آن را بر عهده دارد اکنون و با پیوستن این سه نماینده مجلس هشتم به عنوان یک رقیب برای جبهه های دیگر انتخاباتی در حال شکل گیری است.


جزئیات جلسه جبهه منتقدین؛ کاتوزیان سخنگو شد، ارائه لیست در ظهر فردا

 

یک نماینده عضو جبهه منتقدین با بیان اینکه لیست این جبهه برای انتخابات مجلس ظهر سه شنبه نهایی می‌شود گفت: اکثر نمایندگان این جبهه منتقدان اندیشمند دولت هستند که بیشتر در حوزه اقتصادی صاحب نظر هستند و با توجه به اینکه چهره‌های با وجهه مناسب در میان مردم هستند می‌توانند آرای قابل توجهی در تهران کسب کنند.

مصطفی رضاحسینی قطب‌آبادی درباره جلسه جبهه منتقدین که امروز اعلام موجودیت کرد گفت: این جلسه با حضور علی مطهری، حمیدرضا کاتوزیان و علی عباسپور تهرانی‌فرد برگزار شد درباره نحوه حضور این جبهه مطالبی ارائه شد.

وی اضافه کرد: به محض اینکه لیست این جبهه نهایی شود رایزنی‌ها را آغاز می‌کنیم. امیدواریم با لیستی که ارائه می‌کنیم بتوانیم حضور قابل توجهی در تهران داشته باشیم و رای خوبی هم کسب کنیم زیرا کسانی که در این جبهه حضور دارند چهره‌های شناخته شده‌ای هستند و وجهه خوبی هم دارند.

نماینده مردم شهربابک در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اکثر نمایندگان حاضر در این جبهه از اندیشمندان منتقد دولت هستند البته این افراد بیشتر در حوزه اقتصادی صاحب نام هستند.

قطب آبادی ادامه داد: لیست نهایی این جبهه ساعت 12 سه شنبه نهایی خواهد شد.

به گزارش همشهری‌آنلاین، کاتوزیان به عنوان سخنگوی این جبهه در این جلسه انتخاب شده است

 

نوشته شده در سه شنبه 17 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , مجلس نهم , انتخابات , همدان , مجلس نهم همدان , منتقدین دولت همدان , انتخابات همدان ,,ساعت 1:46 توسط بي طرف| |

سخنگوی جبهه پایداری گفت: تاکنون 150 نفر در لیست جبهه پایداری قطعی شده‌اند.

بر اساس گزارش فارس، کامران باقری لنکرانی با اشاره به لیست قطعی این جلسه اظهار داشت: تاکنون 150 نفر قطعی شده‌اند ولی ظرف چند روز آینده افراد دیگری به این لیست اضافه خواهند شد.

وی افزود: جبهه پایداری با جبهه متحد هم‌پوشانی‌های را خواهند داشت ولی اینکه در تمامی موارد مشترک باشد چنین چیزی نیست. ولی در برخی از حوزه‌ها نامزدهای مشترک دارند.

سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به حضور حداد عادل در لیست جبهه پایداری گفت: ایشان شخص مطرح و ارزنده‌ای هستند و در لیست جبهه پایداری جایگاه ویژه‌ای دارند.

لنکرانی با اشاره به برخی از چهره‌های سرشناس اصولگرا در این جبهه اظهار داشت: از جمله چهره‌های مطرح و سرشناس در این جبهه می‌توان به حجت‌الاسلام آقاتهرانی، حجت‌الاسلام حسینینان، حجت‌الاسلام رسایی، کوچک‌زاده، سردار حمید‌زاده و سردار کوثری اشاره کرد.

نوشته شده در سه شنبه 17 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , انتخابات , همدان , مجلس نهم همدان , مجلس نهم , جبهه پایداری همدان , ,ساعت 1:40 توسط بي طرف| |

در پی مذاکرات امشب شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان مطهری، عباسپور و کاتوزیان از لیست انتخاباتی این جبهه حذف شدند.

خبرگزاری فارس: مطهری، کاتوزیان و عباسپور از لیست جبهه متحد اصولگرایان حذف شدند

به گزارش خبرنگار سیاسی فارس، در پی مذاکرات امشب شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان علی مطهری، علی عباسپور و حمیدرضا کاتوزیان از لیست انتخاباتی حوزه انتخابیه تهران این جبهه برای نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حذف شدند.


عضو جبهه ایستادگی از توزیع شب‌نامه و بیانیه‌های انتخاباتی علیه علی لاریجانی در قم خبر داد.

کنعانی مقدم به ایلنا گفت: اگرچه نام لاریجانی در لیست قم قرار دارد ولی متاسفانه از گوشه و کنار شنیده می‌شود که برخی بیانیه‌ها و شب نامه‌ها علیه وی در قم توزیع می‌شود که این مساله جای نگرانی و تامل دارد.

وی افزود: این قضیه تخلف انتخاباتی و هتک حرمت به مسئولان نظام محسوب می‌شود.

به گزارش همشهری‌آنلاین، توزیع شب نامه علیه علی لاریجانی یا تولید و توزیع بولتن علیه آیت الله مهدوی‌کنی نمونه‌هایی از بداخلاقی‌های انتخاباتی است که رهبر معظم انقلاب بر پرهیز از آن تاکید کرده‌اند اما همچنان شاهد وقوع آن علیه جبهه متحد اصولگرایان هستیم.

توزیع شب‌نامه انتخاباتی علیه لاریجانی در قم

 

هزینه ‌های میلیاردی برخی کاندیداها شبهه‌ناک است!

حجت‌الاسلام محمد اسماعیل‌بیگی در همایش تبیین نقش اصناف دربازار اسلامی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی از نعمت‌های خداوند است، اظهار کرد: باید به هر نحوی قدردان این نعمت باشیم چرا که این انقلاب دستاوردهای ارزشمندی در زمینه‌های علمی، اجتماعی، نظامی و ... داشته است.

وی با بیان اینکه از جمله دستاوردهای علمی انقلاب اسلامی در حوزه علمی، بحث نانو و ژنتیک است، ابراز کرد: زمانی در ایران تنها وسیله نقلیه‌ای که به صورت مونتاژ در کشور تولید می‌شد، پیکان بود که قطعات آن از خارج وارد می‌شد اما امروز در بحث علمی و پزشکی به جایی رسیده‌ایم که با تولید یک سلول از کلیه و کبد می‌توانیم کلیه و کبد تولید کنیم.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه همدان تصریح کرد: هدف دشمن از تحریم‌ها و تهدیدهای پی در پی این است که ایران را از دستیابی به مدارج علمی باز دارد.

وی در اختیار گرفتن هواپیمای فوق مدرن جاسوسی امریکا در ایران را نشانه ارتقای نظامی کشور پس از انقلاب دانست و افزود: ایران اسلامی امروز در اوج قدرت است و دشمن می‌داند که نمی‌تواند ایران را تسلیم خود کند چون ایران امروز دستاوردهایی دارد که در برخی از موارد بسیار قوی‌تر از آنها است چون می‌داند اگر وارد عمل شود ما تنگه هرمز را می‌بندیم.

اسماعیل‌بیگی با اشاره به هجمه‌های فرهنگی علیه ایران، گفت: امروز دشمن علاوه بر تهدیدهای نظامی و اقتصادی به جنگ نرم و تهاجم فرهنگی روی آورده است که در این راستا معنویت و روحیه دینی ما را هدف قرار می‌دهد چون درصدد است تعهد مردم به نظام را از بین ببرد.

وی با بیان اینکه در جامعه کنونی دشمن درصدد یارگیری از داخل ایران است، خاطرنشان کرد: در جریان فتنه 88، دشمن بسیار امیدوار شده بود اما با حضور ارزشی مردم در صحنه علیه فتنه دشمن به واقع ناامید شد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه همدان با اشاره به پیش رو بودن انتخابات مجلس نهم نیز بیان کرد: با حضور حداکثری باید مشت محکم دیگری بر دهان ایادی استکبار بزنیم و نشان دهیم که همواره در خط امام و رهبری و نظام انقلاب اسلامی هستیم که بر این اساس انتخابات پیش رو یک امتحان است.

وی با بیان اینکه دشمن تیرهای خود را به سمت رهبری و ولایت فقیه نشانه رفته است، عنوان کرد: ملت ایران در حماسه 22 بهمن و با حمایت قاطع از رهبری و ولایت فقیه علاوه بر فراهم کردن زمینه‌های ظهور اهداف شوم دشمنان را عقیم می‌گذارند که در این راستا باید آگاهی و بینش مردم را ارتقا داد.

اسماعیل‌بیگی با تأکید بر لزوم توجه به انتخاب نماینده اصلح در انتخابات مجلس نهم، گفت: علاوه بر معیارهای علمی، سوابق مدیریتی ، محبوبیت و تبعیت از رهبری، باید بررسی کرد که نامزد مورد نظر در جریان فتنه 88 کجای کار بوده و چه موضعی اتخاذ کرده است چراکه در صورت ساکت یا بی‌طرف بودن صلاحیت نماینده شدن را ندارد.

وی با بیان اینکه خانواده نمایندگان، در صحنه بودن آنها در برنامه‌هایی چون روز قدس، خط فکری، حجاب و عفاف خانوادگی و اطرافیان وی معیارهای شایان توجهی در برگزیدن آنها محسوب می‌شود، با بیان اینکه منابع مالی نمایندگان باید مورد توجه باشد، متذکر شد: یک نماینده در طول چهار سال نمایندگی‌اش بیش از حدود 130 یا 140 میلیون حقوق دریافت می‌کند که با این وصف هزینه‌های میلیاردی برخی از کاندیداها برای اخذ رأی بسیار شبهه‌ناک است و جای سؤال بسیار دارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه همدان در بخش دیگری از سخنانش به نقش اصناف در بازار اسلامی و ترویج امر به معروف و نهی از منکر اشاره و ابراز کرد: در گذشته کاسب‌ها برای ورود به بازار در ابتدا درس مکاسب را نزد علما می‌آموختند اما امروز شاهد آن هستیم که این واجب کفایی در بازار بر زمین مانده است.

به گفته وی، امر به معروف و نهی از منکر یکی از بهترین شیوه‌های اصلاح جامعه است که اگر دستگاه‌ها و ادارات در ارتباط با آن پای کار بیایند خیلی جوابگو نیست اما در صورت همت مردمی و اهتمام مردم به آن، جامعه قطعاً اصلاح خواهد شد.

نوشته شده در دو شنبه 15 بهمن 1390برچسب:انتخابات نهم همدان , مجلس نهم همدان , اخبار انتخابات همدان , هزینه انتخابات ,ساعت 20:50 توسط بي طرف| |

به نفع نامزدهای اصلح كنار بروید

 

 نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان گفت: داوطلبان حضور در مجلس شورای اسلامی بهتر است به نفع نامزدهای اصلح كنار بروند.
آیت‌ا... غیاث‌الدین طه محمدی افزود: اگر من نامزد انتخابات بودم به نفع رقیب صالح‌تر انصراف می‌دادم.
عضو مجلس خبرگان رهبری تصریح كرد: كناره‌گیری داوطلبان به نفع نامزد اصلح یك وظیفه دینی و شرعی است.
وی با تاكید بر ضرورت حضور پای صندوق‌های رأی گفت: پیشرفت روزافزون ملت ایران در عرصه‌های مختلف موجب خشم دشمنان شده و آنان برای جلوگیری از توسعه این كشور اقدام به ترور دانشمندان، تحریم و تهدید كردند.
وی اضافه كرد: ملت ایران بار دیگر با حضور جدی و دشمن شكن خود در نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی حماسه‌ای ماندگار آفریده و نقشه‌های دشمن را نقش بر آب می‌كنند.
آیت‌ا... محمدی، ‌حضور در صحنه انتخابات را وظیفه دینی و شرعی دانست و گفت: افرادی كه در صحنه انتخابات نیستند باید پیش خدا، وجدان خود و ملت ایران پاسخگو باشند.
وی در گفت و گو با ایرنا، بیان كرد: مردم در انتخاب نامزد اصلح، با شناخت كافی و با فصل الخطاب قرار دادن منویات رهبری در جمع طلاب و فضلای قم، به افرادی توانمند، دارای سابقه درخشان رأی بدهند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان همچنین ‌انداختن رأی سفید داخل صندوق را نوعی بی‌تفاوتی دانست و بیان كرد: نباید به داوطلبانی رأی داد كه اهلیت و شایستگی حضور در مجلس را ندارند.
وی اضافه كرد: مردم علاوه بر حضور پای صندوق‌های رأی، طبق قانون و شرع اسلامی موظف به فراهم كردن زمینه حضور افراد توانمند و شایسته در خانه ملت هستند.
همدان با یك میلیون و 700 هزار نفر جمعیت دارای 9 كرسی نمایندگی در خانه ملت است

 

نوشته شده در دو شنبه 17 بهمن 1390برچسب:انتخابات مجلس نهم ,انتخابات مجلس همدان , نظر سنجی انتخابات مجلس نهم همدان , امام جمعه همدان ,ساعت 2:37 توسط بي طرف| |

رئیس ستاد انتخابات کشور از بررسی اعتراضات داوطلبان نامزدی انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: 413 داوطلب رد صلاحیت شده نامزدی انتخابات مجلس مورد تأیید قرار گرفتند.

 

سید صولت مرتضوی در حاشیه تجدید میثاق مسئولان وزارت کشور با آرمان‌های والای حضرت امام خمینی (ره) از بررسی اعتراضات داوطلبان رد صلاحیت شده نامزدی انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی خبر داد و اظهار داشت: اعتراضات داوطلبان نامزدی انتخابات مجلس که رد صلاحیت شده بودند، بررسی و 413 نفر آنها تائید شدند.

رئیس ستاد انتخابات کشور از پیشرفت منطقی و معقول فرایند انتخابات خبر داد و گفت: به لطف خدا زمینه مناسبی برای برگزاری انتخابات باشکوه و گسترده در کشور فراهم است.

وی همچنین با اشاره به آمادگی کامل فرمانداران و هیئت‌های اجرایی برای اجرای منویات مقام معظم رهبری، افزود: همه مسئولان تلاش دارند انتخاباتی سالم و پرشور را برگزار کنند.

بر اساس گزارش فارس، رئیس ستاد انتخابات کشور ابراز امیدواری کرد با حضور حداکثری مردم و تلاش همه جانبه مسئولان انتخابات پرشوری برگزار و ضمن ثبت برگ زرین دیگری در تاریخ پر افتخار انقلاب اسلامی، پاسخ دندان شکنی به دشمنان ایران اسلامی داده شود.

نوشته شده در یک شنبه 16 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , مجلس نهم , انتخابات , همدان , تایید صلاحیت , رد صلاحیت,ساعت 1:16 توسط بي طرف| |

دیدار علی مطهری با چهار مرجع تقلید

علی مطهری نماینده تهران با حضور در قم با چهار تن از مراجع تقلید دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش ایلنا، علی مطهری و همراهانش در دیدار با آیات عظام وحید خراسانی، صافی گلپایگانی، جوادی آملی و سبحانی در رابطه با وضعیت حساس کشور، انتخابات مجلس شورای اسلامی و لزوم ایفای نقش بیشتر مراجع تقلید و علمای حوزه علمیه قم در مسایل جامعه به گفتگو پرداخت.

مطهری در دیدار با حجت الاسلام شهرستانی رئیس دفتر آیت الله سیاستانی به گفتگو با ایشان پرداخت.

 

نوشته شده در یک شنبه 16 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان, مجلس نهم , انتخابات , همدان , علی مطهری , ,ساعت 1:13 توسط بي طرف| |

 

ماجرای یک پیامک تخریبی و واکنش علی مطهری و جبهه متحد پیامک تخریبی یک نشریه که از سوی علی مطهری اظهاراتی را مطرح کرده بود ابتدا از سوی جبهه متحد تکذیب و سپس واکنش علی مطهری را موجب شد.

 مسئول روابط عمومی جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه تاکنون در مورد هیچ فردی به جز قشر روحانی و بانوان فهرست جبهه متحد، تصمیمی گرفته نشده است گفت: ادعای حضور آقای علی مطهری در فهرست نهایی جبهه متحد اصولگرایان صحت ندارد.

وی اضافه کرد: برخی پیامک‌های تخریبی و خبرسازی‌ها وجود دارد که می‌خواهند افرادی را به لیست جبهه متحد منسوب کنند که این اخبار کذب توسط افرادی که متاسفانه خود را اصولگرا می دانند تولید و در جامعه شایع می شود لذا ادعای حضور آقای علی مطهری در فهرست نهایی کاندیداهای تهران جبهه متحد اصولگرایان صحت ندارد.

البته ساعاتی بعد علی مطهری در گفتگو به مهر تاکید کرد که اصلا مصاحبه‌ای در رابطه با نتیجه جلسه جبهه متحد اصولگرایان انجام نداده است.

علی مطهری در واکنش به ادعای یک هفته نامه مبنی بر مصاحبه با وی در خصوص جلسه جبهه متحد اصولگرایان گفت: بنده مصاحبه‌ای در این زمینه انجام نداده‌ام.

علی مطهری اقدام این هفته نامه در ارسال پیامک مبنی بر مصاحبه با وی را غیراخلاقی توصیف کرد.

سامانه پیامکی یک هفته نامه با ارسال خبری که به سرعت از سوی روابط عمومی جبهه متحد اصولگرایان تکذیب شد از سوی علی مطهری نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی مدعی شده بود که وی در جلسه شب گذشته جبهه متحد اصولگریان برای قرار گرفتن در فهرست این جبهه حائز آرای موافق شده است.

نوشته شده در جمعه 12 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان ,علی مطهری, مجلس نهم , انتخابات , همدان ,,ساعت 2:41 توسط بي طرف| |

معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی معتقد است روی سخن آیت الله مهدوی کنی مبنی بر پرهیز کاندیداها از تخریب یکدیگر نسبت به کسانی است که ادعای اصولگرایی و رعایت معیارهای ارزشی را دارند ولی سعی می کنند با تهمت زدن به هم کیشان و هم فکران خود و یا تخریب آنها خود را برتر و ناب تر از آنها نشان دهند و بدین طریق توجه مردم را به سمت خودشان جلب کنند.

آیت الله مهدوی کنی در نشست هیئت رئیسه مجلس خبرگان طی صحبتی خطاب به نامزدهای مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه نامزدها در انتخابات از اسراف در تبلیغات و تخریب یکدیگر پرهیز کنند، گفت: نمایندگان وعده های بی حاصل به مردم ندهند که مردم ناامید شوند.

ایشان همچنین افزود: اگر بنا باشد کسانی که طرفدار ولایت، امام و انقلاب هستند با همدیگر رفتارهای ناجور داشته باشند، مردم را ناامید خواهند کرد بنابراین امیدواریم برخوردها خوب باشد.

حمیدرضا ترقی معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی در گفتگو با فرارو گفت: «اخلاق انتخاباتی برای انجام یک رقابت سالم ایجاب می کند که اولا در رقابت های انتخاباتی همه نامزدها سعی کنند در جهت اثبات توانایی ها و کارآمدی های خود برای پذیرش مسئولیت سنگین نمایندگی مجلس تلاش کنند. نکته دوم اینکه از تخریب و نفی دیگران برای رای آوری خودداری کنند و سعی کنند موفقیت خود را در نفی دیگران نبینند و بر اساس این شیوه مسلما رقابت های انتخاباتی سالم و بدون تنش خواهد بود و طرفداران نامزدها را به سمت تخریب یکدیگر و کینه توزی سوق نخواهد داد.»

وی ادامه داد: «نکته دیگر درباره اسراف در تبلیغات است که بعضی ها تصور می کنند اگر در یک دیوار 100 پوستر را کنار یکدیگر بچسبانند موجب رای آوری نامزدها می شود در حالی که تبلیغات باید از شیوه ای برخوردار باشد که با تعداد کم پوستر و نصب در مکان مناسب بتوان توجه مردم را به سمت نامزد جلب کرد. استفاده از روش های دقیق تبلیغاتی که هم صرفه جویی در آن رعایت شود و هم اسراف نشود، توصیه ای است که تمامی کارشناسان خبره تبلیغاتی دارند و معتقدند پوستر زیاد اثر منفی در بردارد.»

ترقی در پاسخ به این سوال که به نظر جنابعالی روی سخن آیت الله مهدوی کنی که فرمودند: "اگر بنا باشد کسانی که طرفدار ولایت، امام و انقلاب هستند با همدیگر رفتارهای ناجور داشته باشند، مردم را ناامید خواهند کرد"، چه کسانی است؟، گفت: «طبیعتا به نظر می رسد این خطاب نسبت به کسانی است که ادعای اصولگرایی و رعایت معیارهای ارزشی را دارند ولی سعی می کنند با تهمت زدن به هم کیشان و هم فکران خود و یا تخریب آنها خود را برتر و ناب تر از آنها نشان دهند و بدین طریق توجه مردم را به سمت خودشان جلب کنند.»

وی افزود: «این هشدار در واقع هشدار جدی ای است که بعضا در نوشته ها و مطبوعات و رسانه هایی که وارد عرصه رقابت های انتخابات شده اند اینگونه تخریب ها مشهود است و حضرت آیت الله مهدوی کنی سعی کرده اند با این تذکر دوستانی که سعی دارند با مطبوعات و رسانه های خود دیگر اصولگرایان را تضعیف کنند، از این کار پرهیز دهند.»

ترقی درباره اینکه چندی پیش یک جریان اصولگرا طی یک بولتن به تخریب جبهه متحد و شخص آیت الله مهدوی کنی پرداخته بود، اما ایشان در صحبت های اخیر خود باز هم اصولگرایان را به وحدت دعوت نموده اند، گفت: «دعوت به وحدت ایشان باز هم سفارش موکد دیگری است که اصولگرایان از تعدد ارائه لیست بپرهیزند و سعی کنند منسجم عمل کنند.»

معاون بین الملل حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: «یقینا تعدد لیست موجب می شود که محصول انتخابات ایجاد یک پارلمان معلق باشد که هیچکدام از جریان های سیاسی و طیف های مختلف فعال در انتخابات، اکثریتی در مجلس نداشته باشند و همه در اقلیت باشند. این مسئله در مجلس آینده خطر بسیار زیادی به لحاظ ساختاری و مدیریتی ایجاد خواهد کرد و مشکلات زیادی را برای کشور پیش خواهد آورد.»

ترقی در پاسخ به این سوال که این مسئله جای سوال است که با کسانی که از همین ابتدا به تخریب دوستان اصولگرای خود روی آورده اند آیا می توان وحدت کرد؟، گفت: «به هرحال باید تلاش کرد با ارشاد، هدایت و استدلال این افراد را از روش های غلط خود باز داشت ولی در صورتی که امکان اصلاح آنها نباشد طبیعتا امکان وحدت هم نخواهد بود.»

نوشته شده در جمعه 13 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , مجلس نهم , انتخابات , همدان , اصول گرایان,ساعت 2:33 توسط بي طرف| |

حضور نامزدهای جبهه متحد اصولگرایان در سایر فهرستها منعی ندارد

عضو کمیته داوری جبهه متحد اصولگرایان در خصوص اشتراک فهرست های اصولگرایان گفت: جبهه متحد به سمت وحدت حداکثری حرکت می کند و بر این اساس اگر سایر گروه های اصولگرا اسامی نامزدهای جبهه متحد را در فهرست خودشان قرار دهند، منعی ندارد.


غلامعلی حداد عادل در حاشیه مراسم 12 بهمن، سالروز ورود امام خمینی به میهن اسلامی با حضور در جمع خبرنگاران در خصوص لیست نهایی جبهه متحد اصولگرایان گفت: اسامی نامزدهای نمایندگی به صورت نهایی نزدیک شده اما بررسی ها هنوز ادامه دارد و به زودی فهرست جبهه متحد اصولگرایان اعلام خواهد شد.

عضو شورای مرکزی جبهه متحد در پاسخ به سوال خبرنگار مهر که از وی پرسید نظر شما در خصوص اینکه گروه های مختلف اصولگرا اسم شما را به عنوان سرلیست در فهرست خود قرار دهند، چیست؟ گفت: اصولا جبهه متحد به سمت وحدت حداکثری حرکت می کند و بر این اساس اگر سایر گروه های اصولگرا اسامی نامزدهای جبهه متحد را در فهرست خودشان قرار دهند، مانعی ندارد.

وی همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر که از وی پرسید، به جز شما آیا شخص دیگری هم سرلیست فهرست جبهه متحد اصولگرایان خواهد بود؟ عنوان داشت: در خصوص سرلیستی جبهه متحد هنوز تصمیم قطعی گرفته نشده است.

حدادعادل همچنین در پاسخ به سوال دیگری در خصوص مشترکات فهرست جبهه متحد و جبهه پایداری اظهار داشت: از لیست جبهه پایداری خبری ندارم، اما احتمال دارد که اسامی مشترک در لیست تهران و شهرستان های جبهه متحد و جبهه پایداری وجود داشته باشد.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: معتقدیم باید یک فهرست داده شود اما اگر در نهایت این اتفاق نیفتاد هرچه اسامی مشترک بین دو لیست بیشتر باشد بهتر است.

عضو کمیته داوری جبهه متحد اصولگرایان همچنین در پاسخ به سوال دیگر خبرنگار مهر که از وی در خصوص اقدامات تخریبی برخی گروه ها بر علیه جبهه متحد که در روزهای اخیر صورت گرفت، پرسید؟ گفت: اقداماتی که بوی تخریب از آن به مشام برسد، خلاف است و آن را تأیید نمی کنیم و امیدواریم در آینده نیز شاهد این برخوردها نباشیم.

نوشته شده در چهار شنبه 12 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , امیر خجسته , خجسته , مجلس نهم , انتخابات , همدان , حداد عادل ,ساعت 22:3 توسط بي طرف| |

بديهي است كه براساس قانون، افرادي كه در جمله سوابق‌شان سابقه عنادورزي با نظام اسلامي و مردم داشته و درصدد براندازي حكومت مبتني بر اسلام برآمده‌اند، صلاحيت حضور در صحنه‌هاي انتخاباتي و قرار گرفتن در معرض آراي عمومي ندارند.
يكي از مهمترين بندهاي قانون انتخابات مجلس شوراي اسلامي ‌ماده 28 اين قانون است كه از لزوم التزام عملي كانديداهاي هر انتخابات به اصول مترقي اسلام، قانون اساسي و اصل مترقي ولايت فقيه سخن مي‌گويد. بر اين اساس تطابق اين اصل با كانديداها برعهده شوراي محترم نگهبان قانون اساسي است.
اين اصل از قانون انتخابات مي‌گويد: «انتخاب شوندگان هنگام ثبت نام بايد داراي شرايط زير باشند: اعتقاد و التزام عملي به اسلام و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران ،ابراز وفاداري به قانون اساسي و اصل مترقي ولايت مطلقه فقيه و...»
تاكنون اما پيرامون نحوه شناخت نامزدهايي كه به اين اصل به صورت عملي وفا دارند و يا آنانكه به هر طريق به صورت علني پاي‌بند به اين اصل نبوده و از آن تخطي داشته‌اند نكات مختلفي مطرح شده‌است. اين نوشتار اما در بُعد سلبي درصدد است تا برخي از مصاديق عدم التزام عملي به اسلام، قانون اساسي و ولايت فقيه را نمايان ساخته و به ويژه پيرامون انتخابات آتي مجلس شوراي اسلامي و فضاي سياسي كشور مطالبي طرح نمايد:
۱- در طول سي ساله گذشته پس از پيروزي انقلاب اسلامي شاخص‌هاي فراواني در نسبت ميان حركت انقلابي و ضدانقلابي براي مردم تبيين شده است. چه بسا افراد مختلفي كه در ظاهر جزو جبهه انقلاب اسلامي به شمار مي‌رفته‌اند اما در عمل همان اقدامي را انجام داده‌اند كه دشمن عنود و لجوج با ملت ايران درصدد انجام آن بوده است. فتنه ۸۸ يكي از همين شاخص‌هاي رفتاري بود كه با آن معيار، مي‌توان رفتار بسياري از افراد و جريانات و ميزان انطباق آن رفتارها با «انقلاب اسلامي» را سنجيد. به ويژه آنكه معيار بودن فتنه ۸۸ يكي از تأكيدت مكرر مقام معظم رهبري به عنوان سكاندار حركت انقلاب اسلامي بوده است.
اما عده‌اي در فتنه ۸۸ جزو سردمداران و مجريان فتنه بودند. بديهي است كه براساس قانون، افرادي كه در جمله سوابق‌شان سابقه عنادورزي با نظام اسلامي و مردم داشته و درصدد براندازي حكومت مبتني بر اسلام برآمده‌اند، صلاحيت حضور در صحنه‌هاي انتخاباتي و قرار گرفتن در معرض آراي عمومي ندارند. اينان كه با آشوب‌آفريني و اغتشاش، آتش به اعتماد عمومي زدند حتي اگر راه انتخابات را در پيش بگيرند، اين راه را تنها با هدف «فروپاشي از درون» دنبال كرده و مي‌خواهند پس از شكست كودتاي نرم، از طريق نفوذ در اركان حاكميتي مقصد شوم خويش را محقق سازند. اينچنين افراد به خوبي نشان داده‌اند كه التزام عملي به قانون اساسي ندارند. چرا كه اقدام براندازانه آنان در سال ۸۸، زيرپا گذاشتن قوانين از جمله قانون اساسي و بي‌اعتنايي كردن به راهكارهاي قانوني بوده است. از اينرو كسانيكه قانون را به سخره گرفتند و يا از به سخره گرفتن قانون توسط فتنه‌گران رضايت داشتند به صورت آشكار ملتزم به قانون اساسي نيستند.
همچنين اين افراد وقتي علاوه بر قانون بر فرمان ولي امر جامعه، ولي فقيه عادل شوريدند و حاضر به تمكين در برابر امر عقلايي و همه فهم ايشان كه مبتني بر صلاح و سداد جامعه بود نشدند، عدم التزام عملي خود به ولايت فقيه را نيز نمايان ساختند.
اين افراد وقتي در برابر افتضاح ضد انقلاب در روز عاشوراي سال ۸۸ قرار گرفته يا شعارهاي ضد اسلامي آنان در روز قدس، ۱۳ آبان، ۱۶ آذر و... و حتي روزه‌خواري علني هواداران خود را مشاهده كرده يا با بهائي‌ها، منافقين، صهيونيسم و... دست دوستي و مراودت دراز كردند به خوبي فقدان التزام عملي به اسلام را نيز نشان دادند.
نكته اما آنجاست كه برپايه اين بخش از قانون، نه تنها مجريان و سردمداران فتنه ۸۸ بلكه وابستگان فكري فتنه‌گران كه حتي به صورت عملي هم اقدام به براندازي نكرده اما نسبت به فتنه‌گران علقه فكري و عقيدتي دارند، صالح براي تصدي نمايندگي ملت نبوده و حساب آن افراد در زمره فتنه‌گران به شمار مي‌رود. از اينرو استراتژي فرستادن «يقه سفيدان» فتنه‌گر به صحنه كه از سوي فتنه‌گران براي رد شدن از فيلتر تأييد صلاحيت‌ها صورت مي‌پذيرد، بايستي مورد مراقبت جدي دستگاههاي نظارتي و به ويژه شوراي محترم نگهبان قرار گيرد و مطالبه عمومي در ردصلاحيت گسترده اين افراد خائن به ملت و اسلام تحقق يابد.

۲- علاوه بر آنچه ذكر شد موارد ديگري از نحوه تعامل با فتنه ۸۸ مي‌توان يافت. چنانچه علاوه بر سردمداران و عاملان فتنه‌گر دخيل در براندازي نظام اسلامي، ساكتين و مردودين فتنه نيز در ماجراي سال ۸۸ به كمك فتنه‌گران آمده و طرح براندازي آنان را تكميل كردند. بي‌شك به دليل آنكه اين قشر از خواص در پرده نفاق‌ورزي قرار داشتند و ضمن آنكه از رانت «خواص» بودن يا «مسئول» بودن بهره مي‌بردند، همزمان نيز فرمان ولايي رهبري معظم انقلاب و درخواست عمومي مردم مبني بر دفاع از نظام اسلامي را بر زمين نهادند، هيچگونه شايستگي و صلاحيت تصدي پست در جمهوري اسلامي را ندارند.

اين جماعت به حكم قانون احراز عملي التزام به اسلام، ولايت فقيه و قانون اساسي مشمول عدم التزام شده و خواست عمومي در ردصلاحيت آنان مطالبه‌اي به حق و جدي است. چرا كه اين عده وقتي امر رهبري را زمين نهادند با سكوت خود اثبات عدم التزام به ولايت فقيه را برعهده گرفتند. همچنين به دليل آنكه ولايت فقيه، مندرج در قانون اساسي و نيز حكمي صريح از احكام مترقي اسلام است،‌ ايشان زين پس، عدم التزام خود به اسلام و قانون اساسي را نيز ثابت نمودند.

۳- در شمول قانون احراز التزام عملي كانديداهاي انتخابات نسبت به اسلام، قانون اسامي و ولايت فقيه علاوه بر موارد ذكر شده مصاديق متعدد ديگري نيز مي‌توان افزود. وقتي استراتژي كلي نظام اسلامي در هر انتخابات، برگزاري رأي‌گيري عمومي به صورت كاملاً سالم و بدون هرگونه خدشه و شائبه دستكاري در آراي ملي است و اين استراتژي با برپايي بيش از ۳۰ انتخابات سراسري به عينه به همگان - دوست و دشمن - اثبات شده است، بنابراين خدشه وارد آوردن به اين استراتژي كلي نظام اسلامي بدون ارائه سند و مدرك،به معناي دروغي آشكار و مصداقي عملي از عدم التزام به قانون ياد شده تلقي مي‌شود.

بدين ترتيب خدشه به اعتماد عمومي مردم به نظام اسلامي، تشويش‌ اذهان عمومي و اتهام پراكني‌هاي بي‌اساسي به اساس انتخابات يا شيوه برگزاري آن و حتي ايراد برخي گمانه‌زني‌ها در رابطه با وقوع مقدماتي كه - در صورت صحت - منجر به تغيير آراي عمومي مي‌شود خود به مثابه بي‌اعتبارسازي نظام اسلامي است.

از اينرو افرادي كه مدعي خدشه در سلامت انتخابات‌اند اگر سندي مبني بر تخلف در فرآيند انتخابات داشته و آن را ارائه نمي‌دهند كه بايستي از سوي مراجع ذيصلاح مورد بازخواست قرار گيرند و اگر بدون سند، مدعي تخلف در فرآيند رأي‌گيري‌اند، خود مصداقي از ايراد تهمت، شايعه‌پراكني و دروغپردازي عليه نظامي اسلامي بوده و بايد عدم التزام آنان به اسلام به صورت صريح اعلام شود.

همچنين است اگر كساني بدون ارائه سند و مدرك در افكار عمومي و براي رقيب تراشي‌هاي كاذب يا توجيه برخي همنشيني‌ها با اصحاب سكوت و مردود و يا حتي با نيات خير براي آينده اصولگرايي مدعي خرج كردن پول‌هاي ميلياردي از سوي فلان گروه منحرف براي انتخابات شده‌اند، كه در صورت عدم ارائه سند يا نداشتن سند، هر دو مشمول قانون عدم التزام شده و بايستي از سوي مراجع نظارتي، «ناصالح» نسبت به تصدي‌ وكالت مردم معرفي شوند. ضمن آنكه اگر خرج‌هاي ياد شده ميلياردي و يا حتي كمتر از آن واقعيت داشته باشد بايد از سوي مراجع صالحه نظارتي تعقيب شده و مرتكبين مورد بازخواست و مجازات و نيز اعمال رد صلاحيت قرار گيرند.

محمد سعيد ذاكري   نقل شده از وبسایت شوراء نگهبان

نوشته شده در چهار شنبه 9 بهمن 1390برچسب:عدم التزام عملي به اسلام و قانون اساسی , شوراء نگهبان , انتخابات همدان ,ساعت 1:7 توسط بي طرف| |

هزينه هاي انتخاباتي برخي نامزدها از كجا تامين مي شود؟

اینکه بخواهیم با امکانات مادی رای جمع آوری کنیم اهانت به ملت است؛ این که در عین غفلت و بی توجهی به گروه ها، اقشار، کسبه و طیف های جمعیتی در سالهای تصدی پست و پشت میز نشینی به یکباره نقش ناجی و قاصد فردایی پر تکاپو و روزهای خوش برای مردم به نمایش درآید و آن هم در فضای داغ تحرکات انتخاباتی و تبلیغاتی روی خوش و نیکویی ندارد.

انتخابات از شرايط و لوازم مردم‌سالاري و مهم‌ترين ابزار تحقق آن به حساب مي‌آيد؛ زيرا انتخابات فرايند گزينش فرمانروايان يا ناظراني براي مهار كردن قدرت است. وسیله و ابزاري است كه با آن مي‌توان اراده مردم را در شكل‌گيري و تعيين متصديان حكومت اِعمال كرد.

اصل بر انتخابات در قرن حاضر و در بین آگاهی و بینش مردم بر کسی پوشیده نیست و همه بر این اصل واقف هستند که مردم با درایت و تحقیق و همه ی تعصبات و هواخواهی های جناحی و گروهی شخصیت اصلح و مورد تایید خود را از بین کاندیداهایی که صلاحیتشان تایید شده انتخاب می کنند.

قطع به یقین در این نوع انتخابات همانند هر انتخابات آزاد و در چهارچوب اصول دموکراسی اقلیت و اکثریت ها معنا و مفهومی واقعی و ملموس خواهند داشت و گروه اقلیت نیز همواره خود راتابع فاتحان انتخابات می دانند.

اما در میان همه ی این واقعیت های شیرین انتخاباتی و نقش مردم و مسئولان برای برگزاری انتخاباتی سالم و در سایه عدالت و تقوا،  ممکن است افرادی در بین کاندیداها باشند که برای جمع آوری آرا چشم به راه های غیر اخلاقی که با عرف و شرع نیز منافات دارند روی بیاورند که این نوع رفتار پسندیده نیست.

اینکه بخواهیم با امکانات مادی رای جمع آوری کنیم اهانت به ملت است، توهین به شعور و ارزش های انسانی است، این که در عین غفلت و بی توجهی به گروه ها، اقشار، کسبه و طیف های جمعیتی در سالهای تصدی پست و پشت میز نشینی به یکباره نقش ناجی و قاصد فردایی پر تکاپو و روزهای خوش برای مردم به نمایش درآید و آن هم در فضای داغ تحرکات انتخاباتی و تبلیغاتی روی خوش و نیکویی ندارد.

شاید بهتر باشد از این نوع رفتار با تعابیری چون فرافکنی، گمراهی و تشویش اذهان عمومی ، موجه جلوه دادن خود و سوء استفاده تبلیغاتی یاد کرد.

در مخلص کلام نمونه های بارز این نوع رفتارهای غیر اخلاقی در سالهای دور و نزدیک در بین تعداد کمی از کاندیداها دیده شده است و کم و بیش برخوردهای قانونی نیز از سوی مجریان قانون انتخابات برای برخی در نظر گرفته شده است. اما در حال و هوای این روزهای شهرهای کشور که روز به روز بر حرارت تبلیغات کاندیداها افزوده می شود زشت و زیباهایی از حرکت های تبلیغاتی دیده شده که علي رغم میل باطنی برای زیر ذره بین قرار دادن حرکت های ناپسند، اما خالی از لطف نیست تا برخی از این تحرکات بازگو شود تا هم کاندیداهای متخلف در صورت عدم آگاهی به رفتار خود واقف شوند و هم نمایندگان هیات های رسیدگی و بازرسی از تخلفات حرکتی کثبت برای اصلاح روند داشته باشند.

در بین تمامی حرکت های تبلیغاتی ممکن است برنامه حضور در جمع ها و محفل ها در دستور برنامه های تبلیغاتی برخی کاندیداها باشد اما آن چه در این نوع حرکت ها مورد بحث ماست سوء استفاده از نام ها، شخصیت ها و گروه هاست که این امر در حوزه های فرهنگی، هنری، ورزشی و رجال سیاسی وجود دارد و بیش از همه و با توجه به همه پسند بودن دو حوزه ورزش و هنر می توان از آنها به عنوان پر توجه ترین بخش یاد کرد.

جای تاسف است برای کاندیدایی که در دوران خدمت و حضور در جایگاه و پست سازمانی حرکتی در این حوزه ها نداشته باشد و یا بسیار ضعیف عمل کرده باشد و در هنگام نیاز به آنها به چشم ابزاری برای رسیدن به آلام و آرزوهای خود بنگرد.

نمونه بارز این موضوع هفته گذشته و در يكي از شهرستان هاي استان همدان به وضوح به چشم خورد و کاندیدایی که خود را برای رقابتی سخت در منطقه آماده می کند از فرصت جایگاه سیاسی خود استفاده کرده و هدایای گرانقیمت و خودروهای سواری را پیشکش حمایت های سوری و چاپ بنرهای سطح شهر می کند.



نخستين سئوال كه پس از شنيدن اين نوع حركات از ذهن مي گذرد اين است كه مگر يك نماينده مجلس چنين بودجه هايي را دارد كه بتواند در موضوعاتي همچون اهدا اينچنين هداياي گرانقيمتي هزينه كند و چنين ريخت و پاش هايي داشته باشد؟!

و اما دو حالت در این اقدام پر واضح است: یکم اینکه قبل از شروع فضای تبلیغاتی عادلانه و یکسان برای کاندیداها این نماینده از جایگاه و منزلت سیاسی خود استفاده کرده و ضمن تقدیری بی اساس از قهرمان این شهرستان عکس های تبلیغاتی خود را در سطح شهر نصب می کند که این را می توان عین دور زدن قانون دانست.

ضمن اینکه قهرمانی که از او به عنوان وسیله ای برای تبلیغ استفاده شده سالهاست برای این شهرستان افتخار آفرینی می کند و قهرمانان و مدال آوران بسیاری که در رشته ورزشی خود نامی داشته و افتخاری برای شهرشان هستند اما دلیل این تبعیض و رویکرد به خوبی مشخص است، ضمن این که تنها در همین رشته کشتی که به مورد اقبال عمومی قرار می گیرد نیز کشتی گیران جوان فعالیت دارند.

دوم اینکه چه کسی یا کسانی می توانند شفاف سازی کنند که هزینه خرید خودروهای سواری و هدیه های گرانقیمت از چه منبعی تامین مالی شده و آیا بر اساس فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر عدم استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات لحاظ شده است یا نه؟

" كسانى هم كه وارد عرصه‌ى انتخابات ميشوند، بايد يك تقيداتى، تعهداتى داشته باشند. اين، خطاب به همه‌ى كسانى است كه به عنوان نامزد وارد عرصه‌ى انتخابات ميشوند، و خطاب به همه‌ى مردم است. مردم عزيزمان در سراسر كشور اين رفتارها را در نامزدهاى انتخابات تفرس كنند، دنبال كنند، دقت كنند. نامزد انتخابات بايد با قصد خدمت وارد شود. اگر با قصد قدرت‌طلبى و جمع‌كردن پول و مسائل گوناگون و انگيزه‌هاى ناسالم ديگر وارد شود، به كشور خدمت نميكند. نامزد انتخابات بايد با انگيزه‌ى خدمت وارد شود؛ اين را بايد تشخيص داد، بايد فهميد، بايد حدس زد. اگر چنانچه نامزدها به مراكز ثروت و قدرت متصل شوند، كار خراب ميشود؛ همچنان كه امروز در به‌اصطلاح دموكراسى‌هاى دنيا، در آمريكا و غير آمريكا اين رسم هست؛ كمپانى‌ها و پولدارها به نامزد انتخابات در رياست جمهورى يا در انتخابات كنگره پول ميدهند، ولى او در مقابل آنها متعهد است. آن رئيس جمهورى كه با پول دستگاه‌هاى گوناگون و مراكز ثروت سر كار بيايد، در مقابل آنها متعهد است. آن نماينده‌ى مجلسى كه با پول فلان شركت و فلان كمپانى و فلان ارباب و فلان پولدار توى مجلس بيايد، مجبور است آنجائى كه آنها لازم ميدانند، قانون جعل كند، قانون بردارد، توسعه و تضييق در قانون بكند. اين نماينده به درد مردم نميخورد. نه بايد به مراكز ثروتهاى شخصى متصل بود، و نه به طريق اولى‌ به ثروتهاى عمومى. كسى بيايد از پول بيت‌المال مصرف كند، براى اينكه به وكالت مجلس برسد؛ اين دو برابر اشكال دارد، اشكال مضاعف دارد. اينها را بايد مردم مراقب باشند. البته هر كسى را هم نميشود متهم كرد. بگوئيم آقا اين وابسته‌ى به فلان‌جاست، اين وابسته‌ى به فلان كس است، اين فلان پول را خرج كرده؛ بايد اينها هم روشن شود، بايد ثابت شود. مردم بايد چشمها را باز كنند، ملتفت باشند. خوشبختانه مردم ما بيدارند. افرادى كه ميتوانند انسان را خاطرجمع كنند، بين انسان و خدا حجت براى انسان درست كنند، انسان به اينها اطمينان كند؛ آنجائى كه خودش ميتواند تحقيق كند، تحقيق كند. اينها لازم است. بايد دقت شود. ان‌شاءالله انتخابات خوبى انجام بگيرد؛ انتخابات پرشور، با حضور مردم. مردم درست بشناسند، درست انتخاب كنند و ان‌شاءالله مجلسى تشكيل شود باب نظام اسلامى. و به لطف الهى ان‌شاءالله همين جور هم خواهد شد."
(بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در دیدار مردم قم به مناسبت سالروز ۱۹ دی ‏90)


مگر تمام حق و حقوق ورزشکاران منطقه از سوی نماینده وقت و کاندیدای آینده گرفته شده و طرح های مورد نیاز شهرستان به تصویب و برای آنها اعتبار لازم تدارک دیده شده که جا برای بحثی نباشد و این اقدام را بتوان آخرین حرکت پسندیده نماینده وقت برای قدردانی از قهرمان شهرستان کرد؟

ورزشکاری که مدال طلاي آموزشگاه هاي كشور، دومي آسيا در هند، نايب قهرماني جوانان كشور و قهرماني در بازي هاي بين المللي و افتخارات دیگر در کارنامه اش است چرا همان هنگام که این افتخار را برای استان و شهرش بدست آورد اینگونه مورد محبت قرار نگرفت؟

شاید بهتر است به صحبت های نماینده محترم در آیین بزرگداشت و تجلیل از قهرمانان ورزشی شهرستان در سال 89  بپردازیم و بپرسیم ورزشگاه 5 هزار نفری که نیازش در شهرستان احساس می شد و در سخنرانی خود به لزوم احداث آن اشاره کردید چه شد؟ پروژه استخر آزادی و پروژه احداث پناهگاه کرکس چه میزان از سوی نماینده وقت تامین اعتبار شد؟

در پایان باید متذکر شویم این که در اسلام، مردم رکنی از مشروعیت هستند نشان از جایگاه والا و نقش برجسته و مستقیم مردم با بسیاری از تصمیم گیری های است که در سطح کشور گرفته می شود و این همان اصل مهم در دموکراسی است اما نظام سیاسی در اسلام، علاوه بر رای  مردم، بر پایه اساسی دیگری که تقوا و عدالت می باشد، استوار است.

وقتی که امام حسین (ع) را در نامه ای که جزو سندهای ماندگار تاریخ اسلام است - به کوفه دعوت کردند، این طور می نویسند: «ولعمری ما الامام الا الحاکم القائم بالقسط»؛ حاکم در جامعه اسلامی و حکومت در جامعه اسلامی نیست؛ مگر آن که عامل به قسط باشد؛ حکم به قسط و عدالت کند. اگر حکم به عدالت نکرد، هر کس که او را نصب کرده و هر کس که او را انتخاب کرده، نامشروع است .

آری برای خدمت به خلق نباید از هیچ کوششی دریغ کرد اما یادمان باشد برای خدمت صالح، صداقت و راستی لازم است، فرازی بر بیانات رهبری می تواند راهگشای خوبی برای مردان سیاست باشد.

"در نظام جمهوري اسلامي غير از دانايي و كفايت سياسي، كفايت اخلاقي و اعتقادي هم لازم است. افرادي نگويند كه اخلاق و عقيده مسئله‌ شخصي انسانهاست. بله، اخلاق و عقيده مسئله‌ شخصي انسانهاست؛ اما نه براي مسئول. من اگر در جايگاه مسئوليت قرار گرفتم و اخلاق زشتي داشتم؛ فهم بدي از مسائل جامعه داشتم و معتقد بودم كه بايد جيب خودم را پر كنم، نمي‌توانم به مردم بگويم اين عقيده و اخلاق شخصي من است و اخلاق و عقيده ربطي به كسي ندارد! براي يك مسئول عقيده و اخلاق مسئله‌ شخصي نيست؛ مسئله‌اي اجتماعي و عمومي است؛ حاكم شدن بر سرنوشت مردم است. آن كسي كه به مجلس مي‌رود، يا به هر مسئوليت ديگري در نظام جمهوري اسلامي مي‌رسد، اگر فاسد، بيگانه‌پرست و در خدمت منافع طبقات برخوردار جامعه بود، ديگر نمي‌تواند نقشي را كه ملت و طبقات محروم مي‌خواهند، ايفا كند. اگر آن شخص انسان معامله‌گر، رشوه و توصيه‌پذير و مرعوبي بود؛ در مقابل تشر تبليغات و سياستهاي خارجي جا زد، ديگر نمي‌تواند مورد اعتماد مردم قرار گيرد و برود آنجا بنشيند و تكليف ملك و ملت را معين كند."
(بيانات رهبر معظم انقلاب اسلامي 25‏ آذر 82)

همدان پرس

نوشته شده در سه شنبه 11 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , هزینه های انتخاباتی , همدان , نامزدهای اتخابات همدان ,ساعت 13:27 توسط بي طرف| |

رقابت نمایندگان فعلی استان در انتخابات آتی مجلس حساسیت بیشتری به خود گرفته است / آنچه مردم در حمایت از نمایندگان فعلی انتظار دارند ارائه عملکرد انجام شده در دوره 4 سال نمایندگی این افراد است تا مشخص شود عملکرد نماینده آن‌ها در دوره‌های قانون‌گذاری، نظارت و پیگیری طرح‌ها خصوصاً طرح‌های عمرانی برای توسعه حوزه انتخابیه‌شان به چه نحو بوده است.

با گذشت هشت دوره از مجلس شورای اسلامی و با نگاهی به شکل‌گیری مجلس در کشور و به دنبال آن حضور افراد و چهره‌های سرشناس و مختلف از استان‌های کشور در این مجلس شاهد فعالیت نمایندگانی از طیف‌های مختلف در هر دوره از مجلس بوده‌ایم.

در استان همدان نیز هرچند برخی چهره‌ها در چند دوره مختلف بر کرسی نمایندگی تکیه زدند؛ اما به طور تقریبی در هر دوره چهره‌های جدیدی در مجلس حضور یافتند.

با در پیش رو بودن انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در کشور با ثبت‌نام کاندیداهای احتمالی استان در این دوره شاهد حضور افرادی از طیف‌های مختلف هستیم. هرچند از زمان ثبت‌نام تا بررسی صلاحیت‌ها در هیأت‌های اجرایی و نظارت، وزنه کمی انتخابات در استان با رد شدن تعدادی از نامزدها سبک شد و برخی کاندیداها نیز قبل از بررسی صلاحیت، از حضور در این دوره به انحای مختلف کنار رفتند و تعداد رقبا هرچند از نظر قدرت حضور در برخی موقعیت‌ها قابل قیاس نبود، کاهش یافت.

در انتخابات پیش رو آنچه در استان همدان بیش از پیش مشهود است رقابت نمایندگان فعلی مجلس(هشتم) در انتخابات آتی مجلس نهم است که حساسیت را بین نمایندگان بالا برده است. استان همدان با داشتن 9 کرسی نمایندگی در مجلس شورای اسلامی در حال حاضر 8 کرسی را در دست دارد و یک کرسی آن بعد از رفتن حاجی بابایی در 2 سال آخر دوره هشتم خالی مانده است.

در نیم‌نگاهی به چهره‌های نمایندگان استان همدان در مجلس هشتم می‌بینیم که حمیدرضا حاجی بابایی با دکترای الهیات و معارف در دوره هشتم دو سال  به نمایندگی از مردم همدان و فامنین بر کرسی نمایندگی مجلس نشست و دو سال آخر را به وزارتخانه رفت، هرچند وی در دوره‌های پنجم، ششم و هفتم تا هشتم یکی از دو نماینده حوزه همدان و فامنین بود، اما بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری به عنوان وزیر آموزش و پرورش به کابینه دولت پیوست و از سوی احمدی‌نژاد به عنوان وزیر معین استان معرفی شد. حال چگونگی خدمت در کسوت وزیر معینی استان و خدمات وی در این پست به زمانی دیگر موکول می‌شود.

سیدمحمدکاظم حجازی دیگر نماینده فعلی همدان و فامنین با تحصیلات معارف اسلامی در دوره هشتم برای اولین بار به مجلس راه یافت.

در شهرستان ملایر حسن ونایی با تحصیلات مدیریت بازرگانی و امین‌حسین رحیمی با تحصیلات حقوق عمومی دو نماینده فعلی مردم ملایر در مجلس هستند که هر دو در دوره هشتم برای اولین بار نماینده مجلس شدند؛ هرچند در انتخابات دوره نهم امین‌حسین رحیمی پیش از آغاز ثبت‌نام از حضور در این دوره انصراف داد و به نمایندگی در دوره هشتم رضایت داد.

مهدی سنایی با تحصیلات دکترای علوم سیاسی نماینده فعلی مردم نهاوند در مجلس است که وی نیز در دوره هشتم اولین دوره نمایندگی‌اش را سپری می‌کند.

محمدمهدی مفتح با تحصیلات مهندسی صنایع و دکترای اقتصاد نماینده فعلی مردم رزن در مجلس علاوه بر حضور در دوره هشتم، 2 دوره نیز  به عنوان نماینده رزن در مجلس حاضر شد.

اکبر رنجبرزاده با تحصیلات پزشکی، نماینده فعلی مردم اسدآباد در مجلس است که وی نیز برای اولین بار در دوره هشتم وارد مجلس شد.

عیسی جعفری نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس هشتم با تحصیلات فقه و مبانی حقوقی در دوره فعلی برای اولین بار به مجلس آمد.

شهریار طاهرپور نماینده کنونی مردم تویسرکان در مجلس شورای اسلامی با تحصیلات مهندسی صنایع به 4 دوره نمایندگی مجلس آن هم در مجلس هشتم اکتفا کرد و در دوره نهم کاندیدا نشد.

با این روند از 8 نماینده فعلی استان در مجلس شورای اسلامی با نیامدن طاهرپور، نماینده تویسرکان و رحیمی یکی از نمایندگان ملایر در دوره نهم فضای رقابت برای 6 نماینده دیگر استان سخت‌تر می‌شود.

رقابت نمایندگان فعلی استان در انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی حساسیت بیشتری به خود گرفته است و آنچه مردم در حمایت از نمایندگان فعلی انتظار دارند ارائه عملکرد انجام شده در دوره 4 سال نمایندگی این افراد است تا مشخص شود عملکرد نماینده آن‌ها در دوره‌های قانون‌گذاری، نظارت و پیگیری طرح‌ها خصوصاً طرح‌های عمرانی برای توسعه حوزه انتخابیه‌شان به چه نحو بوده است تا با معرفی آن به مردم چه با حضور در انتخابات نهم و چه با حضور نداشتن‌شان کارنامه قابل قبولی ارائه دهند؛ چراکه مردم همیشه با حضور هوشیارانه خود به راحتی پذیرای هر نوع عملکردی نیستند.

به هر حال ضمن اینکه قصد هیچگونه حمایت یا دفاع از هیچ یک از نمایندگان فعلی استان در مجلس را نداریم، اما از کسانی که در دوره 4 ساله مجلس هشتم با تمام قوت در دفاع از حقوق استان به پا خاسته‌اند، می‌خواهیم که در دوره نهم نیز با حضور بیش از پیش قوی خود ورود پیدا کرده و خود گویای عملکردشان به مردم باشند.

اما در نهایت آنچه از نمایندگان استان در دوره نهم مجلس شورای اسلامی انتظار می‌رود حضور قدرتمندانه در 9 کرسی نمایندگی و اتحاد بیش از پیش آنان در مجمع نمایندگان استان است تا علاوه بر دفاع از حقوق حوزه انتخابیه خود، در یک جمع واحد بر خواسته‌های بزرگ استانی و به دور از اجتناب ورزی در ورود به مباحث کلان استان با قدرت تمام به دفاع از داشته‌ها و خواسته‌های استان بپردازند و مجمع نمایندگان استان قدرت و همبستگی بیشتری از خود نشان دهند. فاطمه حبيبي /همدان پيام

نوشته شده در سه شنبه 11 بهمن 1390برچسب:انتخابات همدان , نمایندگان استان , مجلس نهم , ,ساعت 13:23 توسط بي طرف| |

 
قصد حمله به کسی یا تشکیلاتی را نداریم

 

  سخنگوی جبهه پایداری با حضور در کنفرانس خبری به تشریح مواضع جبهه پایداری در مورد مسائل کشور پرداخت.
به گزارش ایلنا محمدباقر لنکرانی، گفت: علت شکل‌گیری جبهه پایداری تأکید بر گفتمان سوم تیر ۸۴ و ترویج آن بود.
وی افزود: حضور ما در صحنه به معنای علاقه‌مندی به پست و سمت نیست و ما قصد حمله به کسی یا تشکیلاتی را نداریم، هرچند پافشاری بر حضور ممکن است عده‌ای را ناراحت کند.
وزیر سابق دولت احمدی‌نژاد در خصوص عدم وحدت جبهه پایداری و جبهه متحد اصولگرایان گفت: ما در جبهه پایداری بر اصولی تأکید می‌کنیم که اصول اولیه امام و انقلاب است و در این مسأله و در تعیین کاندیدا‌ها با جبهه متحد اصول‌گرایی کاندیدای مشترک داریم و معتقدیم کاندیدا‌ها باید کارنامه مشترک داشته باشند و همه باید به اخلاق و... احترام بگذارند.
وی در ادامه با اشاره به تلاش‌های جریان انحرافی برای حضور در مجلس گفت: ما برای مقابله بر این جریان در اصول و مبانی خود تأکید می‌کنیم و باید گفت جریان انحرافی به دنبال جذب افرادی است که در لیست‌های مختلف قرار دارند، است.
سخنگوی جبهه پایداری با اشاره به دیدار اعضای این جبهه با آیت‌ا... مصباح یزدی گفت: این یک دیدار دوره‌ای بود و وي در این دیدار بر حضور مومنانه افراد در رده اجتماعی تأکید داشت.
وی همچنین درباره آخرین وضعیت فهرست جبهه پایداری گفت: مبنای جبهه در تعیین لیست انتخاباتی حضور افراد در حزب یا پوشیدن لباس خاصی نیست، بلکه برای ما مسأله موضع‌گیری این‌ها در برابر فتنه، انحراف و همچنین میزان کارآمدی آن‌ها در مجلس اهمیت دارد و باید بگویم مدل‌های تعیین فهرست در حال حاضر در بطن خود با اصول مغایرت دارد و نباید برای ما مهم باشد که افراد جزو چه عضو و گروهی باشند.
محمد باقر لنکرانی تصریح کرد: ۱۳۰ نفر از اعضای لیست جبهه پایداری تعیین شده است و ما خیلی در قید و بند این نیستیم که اعضای جبهه در چه حزب و گروهی عضویت دارند.
وی در پاسخ به سؤالی در مورد بولتن منتشر شده از سوی جبهه پایداری در مورد برخی از بزرگان نظام از جمله آیت‌ا... مهدوی کنی گفت: مطالبی که ادعا شده است در آن بولتن وجود نداشت اما بعضی از ادبیات آن باید مومنانه‌تر نوشته می‌شد، اما نمی‌گوییم که همه مطالب آن اشتباه بود و خواهش ما این است که قبل از موضع‌گیری در مورد این بولتن مطالب آن مطالعه شود.
سخنگوی جبهه پایداری در ادامه کنفرانس خبری در پاسخ به سؤالی در مورد وابستگی‌های مالی جبهه پایداری و وابستگی آن به دولت، گفت: نسبت ما با دولت مشخص است و تا امروز کمک‌هایی که به ما رسیده از طرف مردم بوده است و خوب است که موضع‌گیری‌ها در این زمینه منصفانه باشد و بحث تخریبی نداشته باشیم.
وی ادامه داد: ما به هیچ کدام از کاندیدا‌های خود مبلغی را پرداخت نمی‌کنیم.
وزیر سابق بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در مورد مولفه‌های اصلی جبهه پایداری خاطرنشان کرد: در آینده نزدیک مطلبی در این زمینه منتشر می‌شود ولی در انتخابات به دو محور وفاداری به انقلاب و همچنین وفاداری به مردم اهمیت بیشتری می‌دهیم، چرا که عده‌ای بعد از انتخاب شدن این مسأله را فراموش کرده‌اند.
وی با اشاره به تعامل آیت‌ا... مهدوی کنی و جبهه پایداری گفت: نقش وي در خیلی مسائل بی‌دلیل بوده است اما اینکه بعضی از افراد حرف‌های خود را پای بزرگان می‌گذارند و پشت آن‌ها سنگر می‌گیرند کار درستی نیست.
وی افزود: در منازعات سیاسی که به حضور مردم کمک می‌کند نباید طرف مقابل را از دین و ایمان مبرا کنیم و نباید احدی را از حضور در دایره انقلاب اسلامی منع کنیم.
وی معتقد است در منازعات سیاسی حفظ برادری و نگاه مشترک باید حاکم باشد، اما نباید توقع داشت همه مثل یک نفر فکر کنند.
محمد باقر لنکرانی در مورد حضور ساکتین اختلاس در میان نمایندگان مجلس فعلی و کاندیدا‌های مجلس نهم، گفت: بعضی‌ها گمان می‌کنند حضور آن‌ها در یک منصب خاص حفاظی برای چشم پوشی از اشتباهات آنهاست و نباید کسی آن‌ها را بازخواست کند.

 

همدان پیام


نوشته شده در سه شنبه 11 بهمن 1390برچسب:جبهه پایداری , انتخابات مجلس نهم همدان , تخریب , جبههاصولگرایان همدان , مجلس نهم همدان ,ساعت 13:18 توسط بي طرف| |

 

 وجدان سياسي و انتخابات

  سخنان رهبر کبیر انقلاب: پرهيز از تخريب رقبا و حفظ سلامت فضاي انتخابات

 مقام معظم رهبري همواره در آستانه انتخابات مختلف جريانات سياسي را به پرهيز از تخريب رقبا و حفظ سلامت فضاي انتخابات توصيه ميفرمايند. "تا زمان انتخابات، زمان زيادي نمانده بايستي سلامت فضا را حفظ كنيد. بعضي فضاي انتخابات را خراب ميكنند؛ تخريب كردن، اهانت كردن و خرد كردن شخصيتهاي گوناگون، همه بر خلاف اقتضاي سلامت انتخابات است. هم مطبوعات، هم راديو و تلويزيون، هم كساني كه به ابزارهاي گوناگون ارتباط جمعي ديگري مجهز هستند - رايانهها و شيوههاي رايانهاي - هم كساني كه يك منبري براي سخن گفتن دارند؛ مثل خطباي جمعه و نمايندگان مجلس شوراي اسلامي؛ همه توجه داشته باشند كه تخريب، فضاي انتخابات را خراب ميكند. "(1385) مطمئنا اين توصيهها و هشدارها مبني بر دعوت نخبگان سياسي به تقواي سياسي و حفظ سلامت فضاي انتخابات ناظر به نهمين دور انتخابات مجلس شوراي اسلامي نيز است.

  "وجدان سياسي” موجود در جامعه يكي از زمينههاي اصلي سلامت فضاي انتخابات است . وجدان سياسي در واقع همان تصوير كلي است كه در جامعه از حاكميت و قدر ت وجود دارد . غربيها وجدان سياسي را بيشتر منبعث از ايدئولوژي  ميدانند . به نظر جامعه شناسان آنها عقيده كاويها نشان داده است كه در كشورها پنج عنصر اصلي در انتخابها و برداشتهاي شهروندان نقش ايفا ميكند :

1-سطح زندگي

 2-گروه سني وجنسي

 3-سطح سواد

  4- دين ومذهب

  5-گرايش به يك حزب سياسي

كه سه عامل اخير جنبه مسلكي دارند . احزاب بر مسلكهاي سياسي تكيه دارند كه خود كم وبيش به دكترينهاي ديني وابسته اند . مسلكها با ادغام رفتارهاي فردي در يك تصوير كلي سياست، بر اين رفتارها اثر ميگذارند . هر چه ايدئولوژي دقيق تر، پيچيده تر و تنظيم يافته تر باشد و شهروند آن را بهتر بشناسد وبيشتر وكاملتر به آن بگرود، اين تاثير شديدتر است .

به نظر موريس دوورژه مفهوم وجدان سياسي نقش مسلكها را به نيكي روشن ميكند . هر برداشت سياسي ويژه، پاسخي است به يك وضع واقعي كه در حيات اجتماعي پديدار شده وتظاهر ديدي كلي است از قدرت حاكم وروابط آن با شهروندان . اين ديد كلي دقيق ، همان وجدان سياسي است . وجدان سياسي ثمره عناصر مختلفي است از قبيل تربيت، محيط، تجربه ونظائر آنها كه د ر ميان آنها ايدئولوژي مقام مهمتري دارد . مسلكها بيش از هر چيز در جهت گسترش وجدان سياسي شهروندان به كار ميروند ولذا پاي گذار گروههاي ايدئولوژيك به شمار ميآيند . وجدان سياسي موجود در كشور ما بدون ترديد يك تصوير ديني است . وتنها تصورات صادق در اين ساحت ديني ميتوانند سياليت داشته باشند . يعني در گفتمان ديني حاكم بر جامعه تنها كساني ميتوانند در چرخه گردش نخبگان حضور يابند كه وجدان سياسي آنها كاملا ديني باشد . اين تصور ديني مستلزم يك جوهر ديني در افراد است . يعني اين متدينين هستند كه قادرند مسير فرايند گردش نخبگان را به شكل احسن بپيمايند . البته اين به اين معني نيست كه برخي با ظاهرالصلاح جلوه دادن خود نتوانند به اين فرايند راه پيدا كنند . اين ورود ممكن است اما بدون ترديد در ادامه با مشكلات جدي مواجه خواهند شد . پس تنها واجدان جوهر ديني  ميتوانند اين مسير را با سلامت طي كنند . در اين منظر سلامت فضاي انتخابات به گونهاي خود به خودي تامين ميشود زيرا تقواي متقين مانع تخريب، اهانت وخرد كردن شخصيت ديگران ميشود . اما اگر اين احساس وجود دارد كه در جامعهاي با وجدان سياسي ديني در آستانه انتخابات امكان تخريب و خراب كردن فضاي انتخاباتي هست بايستي در تصويركلي كه برخي كانونهاي سياسي مخرب، از سامان حاكميت در كشور دارند ، ترديد كرد . به تعبير مقام معظم رهبري تخريب فضاي انتخابات را خراب وفاسد ميكند وخروج از مسير صلاح جامعه اسلامي است. پس بايستي تمام افراد وگروههاي تاثير گذار اجتماعي ضمن مرور مجدد بر وجدان سياسي خود مواظب باشند كه مبادا در آتيهاي نه چندان دور، شايد فرداي انتخابات دچار عذاب وجدان شوند.

نوشته شده در دو شنبه 10 بهمن 1390برچسب:امیر خجسته,انتخابات مجلس نهم,وجدان سیاسی ,رهبری,بیانات,ساعت 1:41 توسط بي طرف| |

به گزارش همدان پرس به نقل از مهر، فریدون رشیدی اظهار داشت: رسانه ها نباید اقدام به انتشار نام داوطلبان رد صلاحیت شده کنند چرا که ممکن است در این فاصله زمانی داوطلب رد صلاحیت شده ای، احراز صلاحیت شود.

وی با اشاره به ممنوعیت قانونی برای اعلام اسامی افراد رد صلاحیت شده از رسانه ها خواست تا زمان اعلام نتیجه نهایی از سوی شورای نگهبان صبر کنند.

فرماندار شهرستان پلدختر در ادامه سخنان خود افزود: در شهرستان پلدختر 15 کاندیدا برای انتخابات مجلس نهم ثبت نام کرده‌اند، که از این تعداد 11 نفر تایید صلاحیت و چهار نفر دیگر آنها در دست بررسی هستند.

وی گفت: حوزه انتخابیه شهرستان پلدختر دارای بیش از 80 هزار نفر جمعیت است و 89 شعبه اخذ رای ثابت و سیار در حوزه این شهرستان در نظر گرفته شده است.

رشیدی افزود: بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی در هیئت های اجرایی حوزه های انتخابیه از دهم دی ماه به مدت 10 روز انجام شد و نتیجه آن در بیستم دی ماه در اختیار نامزدها و هیئت نظارت قرار گرفت.

فرماندار شهرستان پلدختر با بیان اینکه هیئت نظارت در مهلت قانونی اقدام به بررسی صلاحیت 15 نامزد انتخاباتی شهرستان پلدختر کرد، گفت: مهلت هیئتهای نظارت استانها برای رسیدگی به شکایات نامزدهای رد و تایید صلاحیت شده نهمین دور انتخابات مجلس شورای اسلامی، سی ام دی ماه پایان یافت و نتایج آن دوم بهمن ماه به صورت کتبی و محرمانه از طریق فرمانداریها حوزه انتخابیه در اختیار داوطلبان قرار گرفت.

رشیدی افزود: داوطلبانی که به این نتایج اعتراض دارند به مدت 24 ساعت پس از دریافت نامه مکتوب رد صلاحیت خود، می توانند مراتب اعتراض خود را به شورای نگهبان اعلام دارند.

وی با بیان اینکه این شورا نیز به مدت 20 روز تا 21 بهمن سالجاری فرصت دارد این شکایات را مورد بررسی قرار دهد، گفت: نتایج این بررسی 21 بهمن ماه از طریق وزارت کشور به فرمانداریها و سپس 22 بهمن ماه نتیجه به داوطلبان اعلام می شود.

فرماندار پلدختر افزود: چنانچه داوطلبان بار دیگر به رای هیئت نظارت معترض باشند از روز 22 تا 24 بهمن مهلت دارند شکایت خود را به صورت مستقیم به شورای نگهبان ارائه دهند و این شورا نیز موظف است به مدت هفت روز از 25 تا یکم اسفند در آخرین مرحله بررسی صلاحیتها، این شکایات را دوباره مورد بررسی قرار دهد و نتیجه بررسی نهایی و قطعی صلاحیتها را در دوم اسفند ماه به آنها اعلام می کند.

رشیدی گفت: از چهارم تا دهم اسفند ماه نیز کاندیداهای نهمین دوره انتخابات مجلس می توانند به مدت هفت روز و تا 24 ساعت قبل از شروع روز اخذ رای تبلیغات خود را انجام دهند.

نوشته شده در شنبه 6 بهمن 1390برچسب: ردصلاحیت‌شده‌ها ,ساعت 2:14 توسط بي طرف| |


آخرين مطالب
» خطبه نماز جمعه همدان
» دور دوم انتخابات مجلس نهم 15 اردیبهشت برگزار می شود
» از ساعت 8 صبح 4 اسفند؛ زمان قانونی تبلیغات انتخابات مجلس نهم آغاز شد
» هاشمي و دخترش، استادمطهري، سيدحسن خميني در سئوالات بذرپاش از مطهري
» روانبخش: در بحث مشایی و ورود زنان به ورزشگاه مقابل احمدی‌نژاد موضع گرفتیم
» هشدارهای انتخاباتی از تریبون نماز جمعه:کاندیداها از تخریب یکدیگر و مهمانی​های پرخرج پرهیز کنند/سیاه​
» بررسی انتخابات گذشته و پیش روی مجلس در حوزه بهار و کبودراهنگ
» واکنش تند علي کریمی به حرکت تبلیغاتی کاندیداي مجلس تويسركان!
» امثال من از اصولگرایان بیرون بیایند، جز تملق نمی‌ماند؛ مجلس قوی بود پدیده‌ احمدی‌نژاد بوجود نمی‌آمد
» اقدام غیرمعمول ردصلاحیت‌شده‌ها؛ حمله پیامکی به شورای نگهبان
» مهدوی کنی: دیداری با رهبر انقلاب درباره انتخابات نداشته‌ام؛ تکذیب کنید
» تشریح جزئیات انتخابات در نشست خبري سخنگوی هیأت نظارت استان
» به وحدت نرسیدیم، ليست‌ها متعدد شد
» دلیل دلخوری توکلی از لیست جبهه متحد؛ کوتاه بیاییم تا وحدت محقق شود
» سخنگوی جبهه متحد اصولگرایان همدان : هیچ گونه اختلاف و یا ابهامی برای عدم اعلام کاندیداها وجود ندارد.
» آخرین وضعیت بررسی صلاحیت های مجلس نهم در استان همدان ( 96 نفر در میدان رقابت ماندند)
» حدادعادل و ابوترابی‌فرد مشترکاً سرلیست جبهه متحد اصولگرایان شدند
» علی مطهری سر لیست ائتلاف کاندیداهای مستقل شد
» شهاب‌الدین صدر رد صلاحیت شد؛ لیستی که صدر قرار بود سرلیست آن باشد
» انتصاب دبیران ائتلاف کاندیداهای مستقل در تهران، همدان و هرمزگان

Design By : RoozGozar.com

ابزار پرش به بالا
لينك باكس هوشمند مهر،افزایش بازدید،لینک باکس،افزایش امار،مهر باکس